YRITYS

Kaihdinmaailmasta kaihtimet ja markiisit

Kaihdinmaailma on kaihdinalan erikoisliike, jolla on myymälät PK-seudulla, Tampereella ja Jyväskylässä.

Asiantuntevaa aurinkosuojausta

Kaihdinmaailmasta löydät alan johtavien valmistajien turvalliset ja laadukkaat tuotteet. Meillä Kaihdinmaailmassa on useiden kymmenien vuosien kokemus kaihdinalalta.

Valikoimamme kattaa muun muassa sälekaihtimet, puusälekaihtimet, lamellit, rullaverhot, taiteovetmurtosuojat, terassilämmittimet sekä erilaiset markiisit ja verhot.

Myymälämme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella ja Jyväskylässä. Aiemmin Vantaan liike toimi nimellä Myyrkaihdin ja Espoon liike nimellä Freekaihdin. Tampereen liikkeen taustavoimana on Tampereen Markiisi Oy, joka on yksi Suomen suurimmista markiisien valmistajista. Uusimpana tulokkaana mukaan on tullut Jyväskylässä sijaitseva Metsokaihdin Oy, jotta Kaihdinmaailma voi entistä paremmin palvella myös Keski-Suomen alueella.

Kaihtimet ja markiisit mittatilauksena

Lähes kaikki tuotteet tehdään mittatilauksena, joten tarjoamme asiakkaillemme myös mittaus- ja asennuspalvelun.

Palvelemme mielellämme niin yksityis- kuin yritysasiakkaitakin.

Kun mielessäsi on kaihtimet, sälekaihtimet, markiisit tai muut oheistuotteet, tule meille käymään!

Liikkeiden yhteystiedot

Kaihdinmaailman palvelukonsepti

1. OTA YHTEYTTÄ

Tervetuloa myymälöihimme, joissa aurinkosuojauksen asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan oikeat ja sopivat tuotteet kotiisi tai työpaikalle. Voit myös soittaa meille tai jättää tarjouspyynnön lähimpään Kaihdinmaailmaan!

2. SUUNNITTELU- JA MITTAKÄYNTI

Suunnittelu- ja mittakäynti helpottaa mm. hankkeen budjetointia ja samalla kertaa saat tietoa eri aurinkosuojauksen ratkaisuista.

3. KIRJALLINEN TARJOUS

Saat aina Kaihdinmaailmalta kirjallisen tarjouksen, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä jälkikäteen.

4. ASENNUS

Kaihdinmaailman ammattitaitoisen asentajan suorittamaa asennus takaa tuotteen turvallisuuden.

Kaihdinmaailma laajenee Jyväskylään

1.1.2020

Kaihdinalan erikoisliike Kaihdinmaailma Oy:n toiminta kehittyy ja se palvelee jatkossa myös Jyväskylän alueella. Keski-Suomessa alan johtaviin yrityksiin lukeutuva Metsokaihdin on siirtynyt toimimaan Kaihdinmaailma-nimen alle. Kaihdinmaailmalla on toimipisteitä myös pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.

”Olemme tyytyväisiä, että alan kokenut yrittäjä Petri Maasola lähtee mukaan ketjun toimintaan ja samalla Kaihdinmaailma laajenee Keski-Suomeen”, toteaa toimitusjohtaja Matti Salminen.

”Kaihdinmaailma tunnetaan korkean laadusta lisäksi asiakaslähtöisestä, hyvästä palvelusta. Koska toimintatapamme kohtaavat, on Maasolan johtama Jyväskylän tiimi helppo toivottaa tervetulleeksi mukaan Kaihdinmaailmaan.”

Kaihdinmaailma on ensisijaisesti markkinointiyritys, jonka alla paikalliset yrittäjät toimivat itsenäisesti.

”Olemme tehneet yhteistyötä jo 15 vuoden ajan, joten kumppanuuden kehittyminen uudelle tasolle oli luonnollinen askel molemmille”, toteaa Petri Maasola, uuden Kaihdinmaailma Jyväskylän vetäjä.

”Nimi muuttuu liikkeen markiiseissa, mutta taustalla ovat edelleen samat yrittäjät ja arvot”, 30 vuotta alalla toiminut Maasola toteaa.

Metsokaihdin palvelee yksityistalouksien lisäksi lukuisia keskisuomalaisia julkisen sektorin ja rakennusalan toimijoita.

”Odotan innolla yhteistyötä alan johtavien tekijöiden kanssa. Yhteismarkkinoinnin kautta saamme varmasti uusia ideoita, hyötyjä ja kustannussäästöjä.”

Kaihdinmaailman liikkeissä on tarjolla alan parhaiden valmistajien tuotteita.  Valikoimissa on mm. sälekaihtimia, puusälekaihtimia, lamelleja, rullaverhoja, taiteovia, murtosuojia, terassilämmittimiä sekä erilaisia markiiseja ja verhoja.

Lähes kaikki tuotteet tehdään mittatilauksena, joten niin yksityis- kuin yritysasiakkaille tarjotaan myös mittaus- ja asennuspalvelut.

Tampereen liikkeen taustavoimana on Salmisen johtama Tampereen Markiisi Oy, joka on yksi Suomen suurimmista markiisien valmistajista. Pääkaupunkiseudun Kaihdinmaailman yrittäjänä toimii Kari Nenonen.

Lisätietoa:

Matti Salminen
Kaihdinmaailma Oy, toimitusjohtaja
matti.salminen@kaihdinmaailma.fi
050 5588 482

Petri Maasola
Kaihdinmaailma, Jyväskylä
petri.maasola@kaihdinmaailma.fi
040 7045 470

Meiltä löytyy laaja valikoima tuotteita ja palveluita yrityksille

OTA YHTEYTTÄ

  Voit myös soittaa meille!
  Vantaa Puh. 044 988 5599 | Tampere Puh. 010 292 2401 | Jyväskylä Puh. 050 355 9950

  Aihe * Mittapalvelu-käyntiTarjouspyyntöMuu asia

  Etunimi *

  Sukunimi *

  Puhelinumero *

  Sähköposti *


  Lyhyt kuvaus ja kuvat kohteesta *

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä: PK-seudultaTampereeltaJyväskylästä

  YHTEISTYÖKUMPPANIMME: