Murtosuojat suojaavat tehokkaasti murroilta ja ilkivallalta

Pedelux murtosuojat

Laadukkaasta ja laajasta murtosuojat-tuotevalikomasta löydät erilaiset murtosuojat aukkoon kuin aukkoon. Voit valita sekä umpinaisia että aukollisia malleja. Murtosuojia käytetään muun muassa liikkeisiin ja myymälöihin, tarjoiluaukkoihin, näyteikkunoihin, kauppakeskuksiin ja autotalleihin.

Rullakalterit valmistetaan jousikäyttöisinä, kampikäyttöisinä sekä moottorikäyttöisinä. Moottorikäyttöisiin rullakalterihin löytyy paljon lisävarusteita, kuten moottori hätäveivillä, keskipakojarru, impulssiohjaus turvareunalla sekä kauko-ohjaus turvareunalla. Kaikkiin rullakaltereihin on mahdollisuus saada Abloy lukot ja polttomaalaus haluttuun RAL väriin. Saatavana myös puujäljitelmän värisenä.

Pystysälerullarit sekä saksi- ja ketjuveräjät valmistaan vain käsikäyttöisinä.

Valikoima jakautuu viiteen eri ryhmään:

  • Umpisälerullarit
  • Rullakalterit
  • Kiinteät kalterit
  • Pystysälerullarit
  • Saksiveräjät ja ketjuveräjät
Murtosuoja kahvilaan liiketila kauppakeskus Vantaa Espoo Jyväskylä Tampere Helsinki
murtosuoja umpisälerullari Kaihdinmaailma
Pedelux

Umpisälerullari ja rullakalterit

Pedeluxin umpisälerullarit ja rullakalerit toimivat niin murtosuojana, kuin myös tilanjakajana. Valikoimasta löytyy montia erilaisia malleja. Malli valitaan käyttötarkoituksen ja tarvittavan suojatason mukaan. Umpisälerullari on nimensä mukaan umpinainen, kun taas rullakaleterista näkee sisälle.
Molempien rullareiden suosituimmat käyttöpaikat ovat erilaiset asiakapalvelupisteet, tarjoilulinjastot, kioskit, autotallit ynnä muut sellaset. Umpisälerullareita käytetään yleensä silloin, kun halutaan peittää myös näkymä.

Umpisälerullarerita ja rullakaltereita voidaan kumpiakin käyttää sekä sisällä että ulkona. Ulkokäyttöön suositellaan suojakoteloa, joka suojaa lialta, sateelta ja lumelta.

Rullareita ohjataan joka käsin kammella tai jousella. Moottoroituna rullareita ohjataan avain- tai painokytkimellä. Lisävarusteena on saatavilla hätäveivi, keskipakojarru, turvareuna sekä suojakotelo. Keskipakojarrua suosittelellaan aina, jos aukko on sellaisessa paikassa, missä liikkuu ihmisiä.

Pedeluxi polttomaalamossa saadaan nopeasti ja tehokkaasti maalattua rullarit haluttuun RAL sävyyn.

Kysy lisää lähimmästä Kaihdinmaailma myymälästäsi tai

Pedelux

Pedeluxin kiinteät alumiini- ja teräskalterit ovat suuniteltu suojaamaan esimerkiksi ikkunoita ja ovi-ikkunoita murroilta ja ilkivallalta. Teräskalterit tehdään joko kiinteinä tai saranoituina. Saranoidut kalterit varustetaan riippulukkoheloilla.

Kalterit voidaan polttomaalata haluttuun RAL sävyyn ja kaltereihin on mahdollista saada erilaisia koristeita.

Kysy lisää lähimmästä Kaihdinmaailma myymälästäsi tai

Pedelux

Pallosuojaverkko

Pedeluxin suojaverkot ovat suunniteltu suojaamaan esimerkiksi palloilta tai muilta kevyiltä harjoitteluvälineiltä, joita käytetään sisätiloissa. Suojaverkot voidaan sijoittaa vaikka katsomoiden, ikkunoiden, katon tai peilien eteen. Ne sopivat hyvin liikuntasaleihin, urheiluhalleihin ja monitoimitiloihin.
Suojaverkot valmistetaan sivullelaskostuvina ja ylöslaskostuvina.

Mallit ovat:

Lisäksi on saatavilla heittoverkko, joka toimii kuoletusverkkona. Siinä on joko 22×22 mm:n tai 40×40 mm:n polyamidiverkko, jonka takana on polyesterikangas. Sitä on saatavilla sivullevedettävänä ja ylöslaskostuvana.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai

Pedelux

Pystysälerullarit

Pedeluxin pystyrullakalterit ja pystysälerullarit soveltuvat hyvin esimerkiksi matalien tiskien ja aukkojen sulkemiseen ja suojaukseen sekä kohteisiin, joissa ylhäällä on vain vähän tilaa. Ne soveltuvat myös kaareviin aukkoihin, sillä niiden kiskot voidaan taivuttaa.

Pienissä kokonaisuuksissa pystysälerullarin käyttömekanismina on jousi ja suurissa kampi.

Pedeluxin pystysrullakalterit ja pystysälerullarit ovat helppo asennettaa. Niissä on vakiona kehysrunkoon upotettu erityismekanismi, joka takaa hyvän toimivuuden ja käyttövarmuuden.

Pedelux

Saksiveräjä & ketjuveräjä

Pedeluxin saksi- ja ketjuveräjiä käytetään sekä murto- ja ilkivaltasuojina, että tilanjakajina. Niitä voidan käyttää esimerkiksi gallerioissa, myymälöissä, näyteikkunoissa, ostoskeskuksissa, porttikäytävissä sekä kohteissa joissa tarvitaan tehokasta ja läpinäkyvää kulkuestettä ja/tai tilanjakajaa.

Saksi- ja ketjuveräjät soveltuvat erityisesti mataliin tiloihin, koska pystysuunnassa ne vievät vain vähän tilaa. Saksiveräjän sakset toimitetaan sinkittynä ja muut osat polttomaalattuna vakio RAL sävyyn. Ketjuveräjän ketjut ovat kiiltosinkittyjä ja muut osat polttomaalaan vakio RAL sävyyn.

Molempien tuotteiden etureunassa on palkki, johon saadaan halutessaan abloy lukko.