Suunnittelusta asennukseen!

Pedelux suojaverhot, suojaverkot ja jakoseinät

Pedelux suojaverhot, suojaverkot ja jakoseinä -tuotteilla voidaan kätevästi jakaa kuntosaleissa, urheilu- ja monitoimihalleissa, liikuntasaleissa ja teollisuuslaitoksissa isommat tilat pienemmiksi aina tilanteen mukaan. Ne on suunniteltu suojaamaan ja jakamaan.

Ne sopivat myös tiloihin, joissa jokin työvaihe tai paikka halutaan suojata, esimerkiksi hitsaus- ja pesupaikat. Pallosuojaverkot, peiliverhot, heittoverkot ja suojaverkot sopivat esimerkiksi urheiluhalleihin, liikuntasaleihin sekä monitoimitiloihin. Kysy lisää lähimmästä Kaihdinmaailma myymälästäsi.

Pedelux

Suojaverhot ja hitsausverhot

Pedeluxin PVC- suojaverhot ovat suunniteltu suojaamaan muun muassa lialta, hitsaus- ja hiomaroiskeelta sekä haitalliselta hitsausvalolta. Suojaverhoja käytetään esimerkiksi teollisuus- ja pesuhalleissa, korjaamoissa sekä muissa vastaavissa tiloissa. Verhoja voidaan käyttää sekä sisällä, että ulkona.

Suojaverhoja valimistetaan sivulle laskostuvina sekä ylösrullautuvina. Verhot valmistetaan PVC- kankaasta, jota on saatavissa eri sävyissä. PVC-kankaita käytetään myös erilaisiin suojapeitteisiin, esimerkiksi teollisuuskoneiden, perävaunujen, veneiden ja hiekkalaatikoiden peitteiksi.

Pedelux

Rullautuvat suojaverhot

Pedeluxin valikoimasta löytyy myös rullautuvia suojaverhoja. Ne valmistetaan moottori- tai kampikäyttöisinä asiakkaan mittojen mukaan.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai

Pedelux

Peiliverho

Pedelux peiliverho suojaa peilejä esimerkiksi liikunta-, tanssi-ja balettisaleissa. Raskas kangas ja tukeva verhokisko takaavat peilin ehjänä pysymisen esimerkiksi pallopelien aikana.

Kankaana käytetään Doppelstoff kangasta, joka on palosuojattu (DIN 4102 B1) ja painaa noin 540 g / m². Kiskojärjestelmänä peiliverhoissa käytetään C-30 järjestelmää.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai

Pedelux

Pallosuojaverkko

Pedeluxin suojaverkot ovat suunniteltu suojaamaan esimerkiksi palloilta tai muilta kevyiltä harjoitteluvälineiltä, joita käytetään sisätiloissa. Suojaverkot voidaan sijoittaa vaikka katsomoiden, ikkunoiden, katon tai peilien eteen. Ne sopivat hyvin liikuntasaleihin, urheiluhalleihin ja monitoimitiloihin.
Suojaverkot valmistetaan sivullelaskostuvina ja ylöslaskostuvina.

Mallit ovat:

Lisäksi on saatavilla heittoverkko, joka toimii kuoletusverkkona. Siinä on joko 22×22 mm:n tai 40×40 mm:n polyamidiverkko, jonka takana on polyesterikangas. Sitä on saatavilla sivullevedettävänä ja ylöslaskostuvana.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai