TREND-mallisto

Inspiroidu ja löydä sopiva markiisikangas!

Tamar TREND-mallisto

TREND-mallisto on koottu yhteistyössä suomalaisten sisustussuunnittelijoiden kanssa asiakkaitamme ajatellen. Tamarin TREND-malliston avulla voit inspiroitua tyyleistä ja löytää omaan taloosi sopivan markiisikankaan.

TREND-malliston eri osat on nimetty suomalaisten kaupunkien mukaan. Eri kaupungit kuvastavat eri tyylisiä taloja ja tunnelmia, jotta löydät helposti sopivan kankaan omiin tarpeisiisi.

Mikä TREND-malliston kaupungeista puhuttelee sinua eniten? Mikä markiisikangas on suosikkisi?

Kuvissa olevat värit ovat tietokoneella tehtyjä, jonka vuoksi ne voivat olla hieman eri värisiä, kuin luonnossa. Väriin vaikuttaa muun muassa materiaalin pinta, kiilto sekä valon määrä ja väri. Valitse aina lopullinen väri kaupan värikartoista siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan, eli esimerkiksi mittakäynnin yhteydessä.

Jos TREND-mallistosta ei löydy sopivaa kangasta, niin katso kaikki kangasmallimme:

IVALO

IVALO mallisto on saanut vaikutteita mustista ja tummista puutaloista, yksinkertaisuudesta, rauhallisuudesta, maanläheisistä sävyistä ja sulautumisesta luonnon kanssa. Löytyykö sopiva markiisikangas IVALO mallistosta?

PORVOO

PORVOO mallisto on saanut inspiraatiota vanhoista värikkäistä puutaloista, nostalgiasta, vehreistä puutarhoista ja kauniista yksityiskohdista. Puhutteleeko PORVOO malliston jokin tietty markiisikangas sinua?

HANKO

HANKO huokuu merihenkisyyttä, rantatalojen rentoa tunnelmaa, rantahiekan pehmeyttä ja sinisen eri sävyjä meren ja taivaan välillä. Onko HANKO malliston markiisikangas sinun valintasi?

TAMPERE

TAMPERE mallisto ammentaa inspraatiota tiilitaloista, rapatuista taloista menneiltä vuosikymmeniltä, perinteisistä ja kodikkaista kodeista. Perinteikäs markiisikangas – onko se sinun valintasi?

OULU

OULU mallisto on inspiroitunut modernista arkkitehtuurista, mustavalkoisista kivitaloista, pelkistetystä ja selkeästä tunnelmasta. Kaunis ja ajaton markiisikangas on ajaton, pihasi kruunu.