Markiisikankaat

Kestävyyttä, laatua ja loistavaa värinpitävyyttä

Sattler-markiisikankaat

Kun haluat parasta laatua ja värien loistoa markiisikankaalta

Tampereen Markiisin uudistettuun markiisikangasvalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset ja kestävät Itävallassa valmistetut kuituvärjätyt Elements akryylikankaat sekä CBA Lumera -tekniikalla valmistetut Lumera markiisikankaat. Sattler-markiisikankaat ovat helppohoitoisia ja pesunkestäviä, mikä tekee markiisistasi pitkäikäisen. Laadukkaiden Elements akryylikankaiden lisäksi valikoimastamme löytyy erittäin korkealaatuinen, edistyksellisellä tekniikalla valmistettu Lumera markiisikangas.

Myönnämme markiisikankaidemme ompelulle sekä värinkestävyydelle viiden vuoden takuun.

Täydellisen markiisikankaan valinta edessä?

Tamarin markiisikangasmallisto koostuu kahdesta osiosta; TREND- ja SELECT-mallistoista. Erityinen TREND-mallisto on koottu yhteistyössä suomalaisten sisustussuunnittelijoiden kanssa asiakkaita ajatellen. TREND-malliston avulla voit inspiroitua tyyleistä ja löytää omaan taloosi sopivan markiisikankaan. TREND-malliston eri osat ovat nimetty suomalaisten kaupunkien mukaan. Eri kaupungit kuvastavat eri tyylisiä taloja ja tunnelmia, jotta löydät helposti sopivan kankaan omiin tarpeisiisi.

Mikäli TREND-mallistosta ei löydy mieluisaa kangasta, niin tutustu runsaaseen SELECT-mallistoon. Kaiken kattavasta SELECT-mallistosta löytyy yli 100 erilaista vaihtoehtoa – suurimmaksi osaksi yksivärisiä skandinaaviseen makuun sopivia hillittyjä kankaita, mutta myös rohkeita ja leikkisiä värejä sekä myös kuosillisia kankaita.

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin TREND- ja SELECT-malliston kangasvaihtoehtoihin myymälöihimme tai Tamarin showroomille Tampereelle.