Tee unelmistasi totta Markilux-markiisilla

Markilux-markiisit
– asiakkaalle, joka arvostaa laatua ja parhaita ratkaisuja

Nyt kannattaa hankkia Markilux, joka on yksi Saksan suurimmista markiisimerkeistä. Kääntyessäsi puoleemme, voit olla varma ettei ammattitaitomme tai tietomme lopu kesken. Onhan yhteistyökumppanimme Tamar Suomen kokenein ja pitkäaikaisin Markilux-markiisien myyjä.

Kesäaikana terassimarkiisi toimii tehokkaana ulkotilan aurinko- ja sääsuojana pitäen sisätilat miellyttävän viileinä. Markiisi lisää viihtyvyyttä sekä suojaa pintoja ja kalusteita uv-säteilyltä. Sisätilat pysyvät kesähelteillä sopivan viileinä ja terassilla on kuumallakin säällä miellyttävää oleskella pitkiä aikoja.

Markiluxin laadukkaiden markiisien avulla voit laajentaa kotiasi myös seinien ulkopuolelle juuri omien toiveidesi mukaan. Halusitpa suojaa patiolle, parvekkeelle tai lasitetulle kuistille, yksilöllisesti toteutettavien Markilux-markiisien avulla voit tehdä unelmistasi totta.

Tuotekortit (.pdf)
Markilux 990 terassimarkiisi
Markilux 990
Markilux MX-1 terassimarkiisi
Markilux 990 terassimarkiisi
Laadukkaat Markilux markisiit
Markilux MX-3 markiisi
Tervetuloa tustustumaan!

Laadukkaat Markilux-markiisit

Markilux on maailman johtava premium-luokan aurinkosuojatuotteiden toimittaja ja yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneistamme. Vuosikymmeniä kestäneen yhteistyön ansiosta tunnemme yrityksen tuotteet perinpohjaisesti.

Kaihdinmaailma myymälässä pääset tutustumaan Markiluxin laajaan mallistoon ja ammattitaidollamme tarpeisiinne löytyy juuri oikea markilux-tuote.

Markilux 990 kasettimarkiisi tuotekuva
Siro ja tyylikäs täyskasettimarkiisi

MARKILUX 990

Markilux 990 on seinään tai kattoon asennettava siro täyskasettimarkiisi ja tyylikäs valinta modernin arkkitehtuurin pariksi parvekkeelle ja terassille. Markiisin nivelvarret ja kangasputki taittuvat siististi matalan kasetin sisään markiisin ollessa suljettuna. Valittavissa useita eri runkovärejä ja laaja kangasvalikoima. Tuotteet valmistetaan mittatilauksena markiluxin tehtaalla Saksassa.

Tuotekortit (.pdf)
Markilux 970 kasettimarkiisi
Puhdas ja tyylikäs ulkonäkö

MARKILUX 970

Tästä markiisista välittyy moderni urbaani elämäntyyli, Markilux 970: n tyylikäs siro ulkonäkö tekee siitä ihanteellisen mallin niille, jotka rakastavat yksinkertaista eleganssia. Tällä design markiisilla teet terassistasi tyylikkään pakopaikan, jossa myös vieraasi tuntevat olonsa kotoisaksi. Lukuisten eri tyylivaihtoehtojen ansiosta voit kätevästi kustomoida markiisin juuri sinun terassillesi sopivaksi.

Tuotekortit (.pdf)
Markilux MX-3 kasettimarkiisi
Markiisi, jonka kaareva muotoilu herättää ihastusta.

MARKILUX MX-3

Kauniisti kaareutuvat muodot, selkeät linjat ja kiehtova värimaailma – näiden ominaisuuksien ansiosta MX-3 markiisi erottuu joukosta edukseen. Markiisin ollessa suljettuna sen kiehtova ulkonäkö vangitsee katseet ja avattuna sen tekniset yksityiskohdat pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Tuotekortit (.pdf)
Markilux 779 879 Tracfix lasikattomarkiisi
Markiisiratkaisu lasitetulle terassille

MARKILUX 779/879 -aurinkosuoja katteen alapuolelle

Terassin lasikaton alapuolelle sisä- ja ulkotiloihin asennettava aurinkosuoja suojaa liialta auringolta viilentäen myös sisätilat. Leveä, yksiosainen suoja avataan ja suljetaan veivillä tai kaukosäätimellä. Mekanismi on käytössä hiljainen kankaan liikkuessa vaivattomasti.

Tuotteeseen voi valita markiisikankaan tai hieman läpinäkyvän, auringolta tehokkaasti suojaavan screenkankaan. Lasin alla kangas on suojassa sään rasitukselta ja lialta. Kasetin malli voi olla pyöreä tai tyylikkään neliskulmainen. Markiisit soveltuvat hyvin erityyppisten katteiden alle. Tunnelma täydentyy kankaaseen asennettavalla ledvalaistuksella. Vietä rento päivä ulkona parhaassa seurassa ja suojassa!

Tuotekortit (.pdf)