Tamar Logo
Tyylikäs kotimainen markiisi kruunaa terassin

Tamar-terassimarkiisi mittatilaustyönä – mikään ei suojaa terassimarkiisia miellyttävämmin

Tamar-terassimarkiisit valmistetaan aina mittatyönä ja saat ne valmiiksi asennettuina. Valikoimastamme löydät trendikkäimmät uutuudet ja kestävät klassikot juuri omaan pihaan ja käyttöösi sopivana. Voidaan kiinnittää joko seinään tai kattoon. Käyttölaitteena on veivikampi tai sähkömoottori.

Kesäaikana terassimarkiisi toimii tehokkaana ulkotilan aurinko- ja sääsuojana pitäen sisätilat miellyttävän viileinä. Markiisi lisää viihtyvyyttä sekä suojaa pintoja ja kalusteita uv-säteilyltä. Sisätilat pysyvät kesähelteillä sopivan viileinä ja terassilla on kuumallakin säällä miellyttävää oleskella pitkiä aikoja.

Kaikissa Tamar-terassimarkiiseissa on vahvat jousikuormitetut nivelvarret, jotka takaavat markiisin parhaan mahdollisen toiminnan kaikissa olosuhteissa. Terassimarkiisien alumiiniosat on valmistettu erittäin lujasta suulakepuristetusta alumiinista. Ulkonäön viimeistelee kestävä ja helposti puhtaana pysyvä pulveripolttomaalaus.

Tuotekortit (.pdf)
Tamar terassimarkiisi
Tamar Finess Terassimarkiisi runko antrasiitti
Tamar terassimarkiisi
Tamar terassimarkiisi terassille
Tamar terassimarkiisi
terassimarkiisi Kaihdinmaailma Espoo Vantaa Helsinki Jyväskylä Helsinki
Arjen luksusta!

Saatavana myös ajastuksella, kaukosäätöisenä ja sääautomatiikalla

Markiisin ohjaukseen on saatavilla useita eri tasoja perinteisestä kauko-ohjaimesta aurinko-, tuuli-, sade-, ja ajastusautomatiikkaan asti.

Tamar Finess-terassimarkiisi
Tamar Logo
Klassikkomalli, joka kestää vaativissakin olosuhteissa

Tamar FINESS -terassimarkiisi

Finess on Suomen yksi myydyimmistä terassimarkiisimalleista. Vaativissakin tuuliolosuhteissa kestävä Finess on helppo asentaa ja säätää haluttuun asentoon. Vakiona mallissa on tyylikäs etuprofiili vedenpoistourilla.

Lisävarusteena Sunset- etukangas ja alumiininen kateprofiili.

Tuotekortit (.pdf)
Tamar Sunflex terassimarkiisi
Tamar Logo
Kaltevuutta on helppo säätää veivillä auringon mukaan

Tamar SUNFLEX -terassimarkiisi

Tamar Sunflexissa yhdistyvät kaikki Finex-markiisin hyvät ominaisuudet, minkä lisäksi kaltevuutta on helpoo säätää veivillä. Sunflex on helppokäyttöinen ja toimiva valinta esimerkiksi avoparvekkeelle sekä paikkoihin, missä markiisin kaltevuutta halutaan säätää esimerkiksi auringon suunnan mukaan.

Tuotekortit (.pdf)
Tamar Polaris semikasettimarkiisi
Tamar Logo
Koteloitu semikasettimarkiisi

Tamar POLARIS -terassimarkiisi

Polaris on erinomainen ratkaisu silloin, kun markiisi asennettaan avoimelle seinälle tai talon rakenteet eivät muuten suojaa markiisirakennetta. Suljettuna markiisikangas on suojassa kasetin sisällä. Markiisissa olevan runkoputken ansiosta Polaris voidaan asentaa helposti puu- ja kiviseinään. Erityinen harjasnauha irrottaa markiisista lian tavallisen käytön yhteydessä.

Tuotekortit (.pdf)
Tamar Sunset etukangas
Tamar Logo
Suojaa tuulelta ja katseilta

Tamar SUNSET -etukangas

Tamar-terassimarkiiseihin lisätarvikkeena saatava SunSet-etukangas kiinnitetään ylhäältä markiisiin ja alhaalta esimerkiksi kaiteeseen tai terassin lattiaan. Sunset-etukangas antaa tuuli- ja näkösuojaa sekä suojaa alhaalta paistavalta auringolta.

Etukankaassa käytetään läpinäkyvää, säänkestävää screenkangasta. Sunset etukankaalla varustetun markiisin mukana toimitetaan aina myös tuulitukivarret, jotka lisäävät markiisin käyttömahdollisuuksia tuulisellakin säällä. Tuotteen mekanismi on patentoitu. Halutessasi voit tilata markiisin myös ilman etukangasta varustettuna tuulitukivarsilla.

Amoflex markiisirakenne
Suojainen saareke kotiterassille, puutarhaan tai ravintolaterassille

AMOFLEX-markiisirunko

Amoflex-markiisirungon avulla kotiterassille, puutarhaan tai kahvila-ravintolan yhteyteen on mahdollista luoda suojainen saareke.

Markiisia ei tarvitse kiinnittää seinään, vaan aurinkosuoja voidaan pystyttää etäämmälle rakennuksesta. Rakenne kiinnitetään perustuksiin tai toteutetaan siirrettävänä. Auringolta ja sateelta suojattu ala on jopa 35 neliömetriä. Alaa voi laajentaa sijoittamalla markiisirunkoja vierekkäin tai peräkkäin.

Runkorakenteiden alle voidaan sijoittaa esimerkiksi istutuslaatikoita, erilaisia tasoja ja istuimia sekä varustaa markiisirunko lämmittimillä. Amoflex-markiisirungot valmistetaan käsityönä Tampereella. Tamarin ohjeilla rungon voi toteuttaa myös itse.

Tuotekortit (.pdf)