TERASSIMARKIISIT

Markiisi mittatilauksena jopa 7 päivässä

TERASSIMARKIISIT

Tamar-mittatilaus markiisi jopa 7 päivässä!

Tyylikäs kotimainen Tamar-markiisi ihan omilla, oikeilla mitoilla. Toimi heti, sillä kesä odottaa jo markiisia.

Mikään ei suojaa terassimarkiisia miellyttävämmin.

Terassimarkiisit valmistetaan aina mittatyönä ja saat ne valmiiksi asennettuina. Valikoimastamme löydät trendikkäimmät uutuudet ja kestävät klassikot juuri omaan pihaan ja käyttöösi sopivana.

TAKUULLA KESTÄVÄT RUNKORAKENTEET

Kaikissa Tamar-terassimarkiiseissa on vahvat jousikuormitetut nivelvarret, jotka takaavat markiisin parhaan mahdollisen toiminnan kaikissa olosuhteissa.

Terassimarkiisien alumiiniosat on valmistettu erittäin lujasta suulakepuristetusta alumiinista. Ulkonäön viimeistelee kestävä ja helposti puhtaana pysyvä pulveripolttomaalaus.

Voidaan kiinnittää joko seinään tai kattoon.
Käyttölaitteena on veivikampi tai sähkömoottori.

Kysy lisää ja soita lähimpään liikkeeseen: Katso yhteystiedot

PIDENNÄ TERASSIKAUTTA KVARTSILÄMMITTIMELLÄ

Erittäin laadukas terassilämmitin voidaan kiinnittää suoraan markiisiin.

TAMAR FINESS JA SUNFLEX

Finess – Suomen myydyin! Klassikkomalli, joka elää ajassa ja kestää  vaativissakin tuuliolosuhteissa. Helppo asentaa ja säätää haluttuun asentoon.

Sunflex on helppokäyttöinen ja toimiva valinta esimerkiksi avoparvekkeelle, sillä kaltevuutta on helppo säätää veivillä auringon mukaan.

Finess- ja Sunflex-terassimarkiiseissa on vakiona tyylikäs etuprofiili ja siinä vedenpoistourat. Tamar –terassimarkiisit asennetaan joko seinäpintaan tai kattokiinnikkeillä esim. räystään alle. Avoimelle seinälle asennettava terassimarkiisi voidaan varustaa kangasta suojaavalla katosprofiililla minkä ansiosta suljettu markiisi on suojassa sateelta, ilman epäpuhtauksilta ja talven tuiskuilta. Terassimarkiiseissa on patentoitu kulmansäätömekanismi: markiisin kaltevuuden säätäminen on helppoa.

TAMAR POLARIS – SEMIKASETTIMARKIISI

Koteloitu semikasettimarkiisi Polaris on erinomainen ratkaisu silloin, kun markiisi asennetaan avoimelle seinälle tai talon rakenteet eivät muuten suojaa markiisirakennetta.

Polaris-kasettimarkiisin ainutlaatuisen runkoputken ansiosta markiisi voidaan asentaa yhtä hyvin puu- kuin kivipinnoille, toisin kuin monet eurooppalaiset kasettimarkiisit, joissa kiinnityskohtaa rajoittaa kannakkeiden sijainti markiisin päissä. Erityinen harjasnauha irrottaa markiisista lian tavallisen käytön yhteydessä. Kun markiisi on suljettu, kangas on suojassa kasetin sisällä.

TAMAR SUNSET –ETUKANGAS SUOJAA TUULELTA JA KATSEILTA

Tamar-terassimarkiiseihin voidaan liittää SunSet-etukangas. Se kiinnitetään ylhäältä terassimarkiisiin ja alhaalta esimerkiksi kaiteeseen tai terassin lattiaan. Etukankaassa käytetään läpinäkyvää Sunworker -screenkangasta. SunSet-etukankaan mekanismi on patentoitu.

TILAA MITTAKÄYNTI TAI PYYDÄ TARJOUS

SAATAVANA MYÖS AJASTUKSELLA, KAUKOSÄÄTÖISENÄ JA SÄÄAUTOMATIIKALLA

Ikkunamarkiisin ohjaukseen on saatavilla useita eri tasoja perinteisestä kauko-ohjaimesta aurinko-, tuuli-, sade-, ja ajastusautomatiikkaan asti.

Lue lisää: Somfy markiisi automatiikka

somfy-kaukosäädin

OTA YHTEYTTÄ

  Voit myös soittaa meille!
  Vantaa Puh. 044 988 5599 | Tampere Puh. 010 292 2401 | Jyväskylä Puh. 050 355 9950

  Aihe * Mittapalvelu-käyntiTarjouspyyntöMuu asia

  Etunimi *

  Sukunimi *

  Puhelinumero *

  Sähköposti *


  Lyhyt kuvaus ja kuvat kohteesta *

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä: PK-seudultaTampereeltaJyväskylästä