Laajasta valikoimasta löytyy sopiva joka terassille!

Aurinkovarjot, mainosvarjot, sivuvarsivarjot…

Kaihdinmaailmasta löydät aurinkovarjot, mainosvarjot, sivuvarsivarjot ja muut aurinkosuojatuotteet, joiden avulla voit pidentää huomattavasti terassikauden kestoa. Kaikkiin aurinkovarjoihimme on mahdollista asentaa sisäänrakennettu johdotus, johon voidaan kytkeä lämmittimet, valot tai esimerkiksi äänentoistolaitteet.

Kaikki varjot voidaan asentaa joko kiinteästi (betoniin valettu jalkaosa), pultata terassin pintaan (kattoterassit, laudoitetut terassit) tai kiinnittää liikuteltavaan jalkaan.

Mikäli et löydä etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä lähimpään Kaihdinmaailma myymälääsi. Kaihdinmaailman asiantunteva henkilöstö auttaa sinua suunnittelemaan juuri sinulle sopivan terassiratkaisun.

Pyydä tarjous
Aurinkovarjo Espoon kaupunki
Glatz aurinkovarjo
May Schattello aurinkovarjo
Tuotekortit (.pdf)

May Aurinkovarjot

Tuotekortit (.pdf)

Glatz Aurinkovarjot

May Schattello aurinkovarjo
Aurinkovarjot omalla logolla
May Schattello aurinkovarjo Jyväskylä Espoo Vantaa Tampere Helsinki
Yrityksesi tunnettuus uudelle tasolle

Nosta yrityksesi brändi ulos ja näkyville!

Mainosvarjoissa brändisi viesti ja ilme tavoittavat suuren määrän ihmisiä, niin ravintolan asiakkaista satunnaisiin ohikulkijoihin. Mikäli yritykselläsi on terassi, tyylikkään mainosvarjon kuuluisi olla osa sitä!

Valikoimastamme löydät laadukkaat mainosvarjot jokaiseen tarpeeseen. Olipa tarpeesi sitten pieni tai iso, kysy tarjousta asiantuntijoiltamme ja keksitään yhdessä mainosvarjopaketti, millä saadaan boostattua yrityksesi myyntiä entisestään!

Lue lisää
May Schattello aurinkovarjo
Suosituin aurinkovarjomme!

May Schattelo – tyylikkyyttä ja käyttömukavuutta

Näihin jättivarjoihin voit asentaa lämmittimet, valot, valokuitukaapelit tai kaiuttimet helposti, eikä niitä tarvitse irroitella jatkuvasti. Voit siis nauttia terassistasi huomattavasti normaalia pidempään!

MAY-aurinkovarjot tarjoavat mukavan viileän, varjoisan paikan jossa viihtyä kuumana kesäpäivänä. Vaihtoehtoisesti voit luoda viileisiin syysiltoihin lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin himmennettyjen valojen ja tehokkaiden lämmittimien avulla. Tukeva ja tyylikäs MAY Schatello aurinkovarjo on Sinun valintasi, mikäli tahdot varjoltasi tyylikkyyttä ja käyttömukavuutta, niin kotona kuin yritysympäristössä. Valmistettu Saksassa.

Pyydä tarjous
Glatz SombranoS+ aurinkovarjo sivuvarsi
Sivuvarsivarjolla tilaa terassille

Sivuvarsivarjot – lattiatilaa säästävät aurinkovarjot!

Kaunis terassi houkuttelee ja viihdytään pidempään. Laadukas sivuvarrella varustettu aurinkovarjo kuuluu hyvän terassin varustukseen, varsinkin jos tilaa on vähän. Sivuvarsivarjoilla saat suojaa sekä sateelta että auringolta. Lisäksi näillä aurinkovarjoilla tuot myös tyylikkyyttä terassillesi.

Osa varjoista sulkeutuu sivuun maston viereen ja osassa varjo jää suljettaessa roikkumaan keskelle, sivuvarren päähän. Avattuna sivuvarsivarjot kääntyvät täydet 360° jalassaan – näin saadaan paras suojaus kellonajasta riippumatta.

Pyydä tarjous