Laajasta valikoimasta löytyy sopiva joka terassille!

Aurinkovarjot, mainosvarjot, sivuvarsivarjot…

Kaihdinmaailmasta löydät aurinkovarjot, mainosvarjot, sivuvarsivarjot ja muut aurinkosuojatuotteet, joiden avulla voit pidentää huomattavasti terassikauden kestoa. Kaikkiin aurinkovarjoihimme on mahdollista asentaa sisäänrakennettu johdotus, johon voidaan kytkeä lämmittimet, valot tai esimerkiksi äänentoistolaitteet.

Kaikki varjot voidaan asentaa joko kiinteästi (betoniin valettu jalkaosa), pultata terassin pintaan (kattoterassit, laudoitetut terassit) tai kiinnittää liikuteltavaan jalkaan.

Mikäli et löydä etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä lähimpään Kaihdinmaailma myymälääsi. Kaihdinmaailman asiantunteva henkilöstö auttaa sinua suunnittelemaan juuri sinulle sopivan terassiratkaisun.

Aurinkovarjo Espoon kaupunki
Glatz aurinkovarjo
May Schattello aurinkovarjo
May Schattello aurinkovarjo
Aurinkovarjot omalla logolla
May Schattello aurinkovarjo Jyväskylä Espoo Vantaa Tampere Helsinki
Yrityksesi tunnettuus uudelle tasolle

Nosta yrityksesi brändi ulos ja näkyville!

Mainosvarjoissa brändisi viesti ja ilme tavoittavat suuren määrän ihmisiä, niin ravintolan asiakkaista satunnaisiin ohikulkijoihin. Mikäli yritykselläsi on terassi, tyylikkään mainosvarjon kuuluisi olla osa sitä!

Valikoimastamme löydät laadukkaat mainosvarjot jokaiseen tarpeeseen. Olipa tarpeesi sitten pieni tai iso, kysy tarjousta asiantuntijoiltamme ja keksitään yhdessä mainosvarjopaketti, millä saadaan boostattua yrityksesi myyntiä entisestään!

Sivuvarsivarjo seinälle

Prostor P3

Saatavilla pyöreän muotoisena. Koko (halkaisija): 2,7 m. Suljettuna varjo vetäytyy sivuun. Prostor P3 ammattikäyttöön.

Sivuvarsivarjo seinälle

Prostor P4

Saatavilla pyöreän muotoisena. Koko (halkaisija): 2,7 m. Suljettuna varjo vetäytyy sivuun. Prostor P4 kotikäyttöön.

Saatavilla lämmittimillä ja valoilla varustettuna

Prostor P6

Saatavilla neliskanttisen tai pyöreän mallisena. Fiksu avausmekanismi – pöytiä ja tuoleja ei tarvitse siirrellä, kun varjo avataan tai suljetaan. Prostor P6 – koti- ja ammattikäyttöön.

Koot (neliö): 2,5 m → 4,2 m
• 1 varjo / 2 varjoa / 3 varjoa / 4 varjoa samassa mastossa

Koot (pyöreä): 3 m → 4,2 m
• 1 varjo / 2 varjoa samassa mastossa

HINTAESIMERKKEJÄ:
Prostor P6 UNO // P6 SQR – UNO 1 x 2,5 x 2,5
sis. metallijalka. Rungonväri harmaa (RAL 9007), metallijalka, tarvitaan 8 kpl 40x40x5cm betonilaattoja per jalka, jotka eivät sisälly toimitukseen, Sh. 3 000€

Prostor P6 DUO //P6 SQR – DUO 2 x 2,5 x 2,5
sis. metallijalka. Rungonväri harmaa (RAL 9007), metallijalka, tarvitaan 4 kpl 50x50x5cm betonilaattoja per jalka, jotka eivät sisälly toimitukseen, Sh. 4 500€

Prostor P6 TRIO // P6 SQR – TRIO 3 x 2,5 x 2,5
sis. metallijalka. Rungonväri harmaa (RAL 9007), metallijalka, tarvitaan 8 kpl 50x50x5cm betonilaattoja per jalka, jotka eivät sisälly toimitukseen, Sh. 6 000€

Prostor P6 QUATTRO // P6 SQR – TRIO 4 x 2,5 x 2,5
sis. metallijalka. Rungonväri harmaa (RAL 9007), metallijalka, tarvitaan 8/12 kpl 50x50x5cm betonilaattoja per jalka, jotka eivät sisälly toimitukseen, Sh. 7 400€

(Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mikäli erikseen ei ole mainittu, niin suositushinnat eivät sisällä toimituskuluja eivätkä asennusta.)

May Schattello aurinkovarjo
Suosituin aurinkovarjomme!

May Schattelo – tyylikkyyttä ja käyttömukavuutta

Näihin jättivarjoihin voit asentaa lämmittimet, valot, valokuitukaapelit tai kaiuttimet helposti, eikä niitä tarvitse irroitella jatkuvasti. Voit siis nauttia terassistasi huomattavasti normaalia pidempään!

MAY-aurinkovarjot tarjoavat mukavan viileän, varjoisan paikan jossa viihtyä kuumana kesäpäivänä. Vaihtoehtoisesti voit luoda viileisiin syysiltoihin lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin himmennettyjen valojen ja tehokkaiden lämmittimien avulla. Tukeva ja tyylikäs MAY Schatello aurinkovarjo on Sinun valintasi, mikäli tahdot varjoltasi tyylikkyyttä ja käyttömukavuutta, niin kotona kuin yritysympäristössä. Valmistettu Saksassa.

HINTAESIMERKKI: May Schattello 4 x 4 (polyesterikangas 230g/m²)
Hinta sisältää metallijalan, johon tarvitaan painoksi 4kpl 50x50x5cm betonilaattoja per jalka, jotka eivät sisälly toimitukseen.
Sh. 3 900 €

(Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mikäli erikseen ei ole mainittu, niin suositushinnat eivät sisällä toimituskuluja eivätkä asennusta.)

Glatz Fortello - Fortello LED aurinkovarjo keskimastolla
Terassivarjo avataan ja suljetaan työntökahvalla

Glatz Fortello / Fortello LED

Juuri sopivan kokoinen, helposti siirrettävä aurinkovarjo, joka kestää jopa 100 km/h (=27,8 m/s) tuulennopeuden vaikutuksen. Varjoa on helppo käsitellä ja avata kulmansäätö- ja kääntömekanismin ansiosta. Varjo antaa miellyttävää suojaa auringonpaahteelta, tuulelta ja sateelta.

Varjo voidaan varustaa paristokäyttöisellä LED-valaisimella. Runko on anodisoitua luonnonväristä alumiinia, ruuvit ja niitit ovat ruostumatonta terästä. Varjon kangas on vaihdettavissa ja pitää ryhtinsä joustavien kiristystankojen ansiosta.

HINTAESIMERKKI:
Glatz Fortello 3 x 3,
sis. metallijalka. Tarvitaan 8kpl 40x40x5cm betonilaattoja per jalka, jotka eivät sisälly toimitukseen. Sh. 2 600 €

Glatz Fortello 3 x 3 LED, sis. metallijalka. Tarvitaan 8kpl 40x40x5cm betonilaattoja per jalka, jotka eivät sisälly toimitukseen.
Sh. 3 300 €

(Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mikäli erikseen ei ole mainittu, niin suositushinnat eivät sisällä toimituskuluja eivätkä asennusta.)

Glatz Sombrano S+ aurinkovarjo sivumastolla
Aurinkovarjo sivumastolla

Glatz Sombrano S+

Laadukas riippuva aurinkovarjo kuuluu hyvän terassin perusvarustukseen – sivuvarjo suojaa sekä sateelta että auringon haitallisilta säteiltä parantaen lisäksi terassin ulkonäköä ja houkuttelevuutta.

Glatz Sombrano S+ on saatavilla pyöreänä, neliskanttisena ja suorakaiteen muotoisena. Tyylikkäät sivuvarsivarjot soveltuat erinomaisesti kaikenlaisille terasseille. Ne tuovat terassille avaruuden ja eleganssin tuntua. Veivimekanismi on itselukittuva. Varjoa voidaan pyörittää 360° kääntyvän kuulalaakeroinnin ansiosta.

Testattu kestämään tuulennopeuksia 10 m/s – 12,5m/s (35 – 45 km/h) saakka.

HINTAESIMERKKI:
Glatz Sombrano S+ 3 x 3,
sis. metallijalka. polyesterikangas (luokka 4 – 250g/m²), metallijalkaan tulevat betonipainot eivät sisälly toimitukseen,
Sh. 2 900 €

(Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mikäli erikseen ei ole mainittu, niin suositushinnat eivät sisällä toimituskuluja eivätkä asennusta.)

Glatz Sunwing Casa aurinkovarjo sivuvarsivarjo
Säästä lattiatilaa sivuvarsivarjolla

Glatz Sunwing Casa

Glatz Sunwing Casa on saatavilla pyöreänä, neliskanttisena tai suorakaiteen muotoisena. Tyylikkäät sivuvarsivarjot soveltuat erinomaisesti kaikenlaisille terasseille. Ne tuovat terassille avaruuden ja eleganssin tuntua. Suljettuna varjo vetäytyy sivuun. Avausmekanismi on veivikäyttöinen. Sivuvarsivarjot kääntyvät 360° jalassaan tarjoten suojaa auringolta ympäri vuorokauden. Testattu kestämään tuulennopeuksia 8 m/s (30 km/h) saakka.

HINTAESIMERKKEJÄ:
Glatz Sunwing Casa 2,7 x 2,7
sis. metallijalka, polyesterikangas (luokka 4 – 250g/m²), metallijalkaan tulevat betonipainot eivät sisälly toimitukseen,
Sh. 2 000€

Glatz Sunwing Casa 3m pyöreä
sis. metallijalka, polyesterikangas (luokka 4 – 250g/m²), metallijalkaan tulevat betonipainot eivät sisälly toimitukseen,
Sh. 1 900€

(Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mikäli erikseen ei ole mainittu, niin suositushinnat eivät sisällä toimituskuluja eivätkä asennusta.)

Glatz SombranoS+ aurinkovarjo sivuvarsi
Sivuvarsivarjolla tilaa terassille

Sivuvarsivarjot – lattiatilaa säästävät aurinkovarjot!

Kaunis terassi houkuttelee ja viihdytään pidempään. Laadukas sivuvarrella varustettu aurinkovarjo kuuluu hyvän terassin varustukseen, varsinkin jos tilaa on vähän. Sivuvarsivarjoilla saat suojaa sekä sateelta että auringolta. Lisäksi näillä aurinkovarjoilla tuot myös tyylikkyyttä terassillesi.

Osa varjoista sulkeutuu sivuun maston viereen ja osassa varjo jää suljettaessa roikkumaan keskelle, sivuvarren päähän. Avattuna sivuvarsivarjot kääntyvät täydet 360° jalassaan – näin saadaan paras suojaus kellonajasta riippumatta.