Tamar Logo
Tamar ikkunamarkiisi valmistetaan aina ikkunakohtaisesti mittatyönä

Ikkunamarkiisi pitää sisätilat viileinä tyylillä ja yhtään kilowattia kuluttamatta

Auringonsuojaus on aina suositeltavaa, toteutetaan se miten tahansa. Ulkopuolinen ikkunamarkiisi on kuitenkin suojista tehokkain: se estää lämpösäteilyä jopa kaksi kertaa paremmin kuin rullaverho tai sälekaihdin. Ikkunamarkiiseja on saatavana kasetti- ja avoversiona ja ne toimitetaan nauha-, veivi- tai moottorikäyttöisenä.

Jäähdytyksen energiantarvetta voidaan laskea jopa 90%! Ikkunamarkiisi säästää myös käänteisesti: talvella se estää lämmön säteilemistä ulos ja tasaa siten energiankulutusta lämmitystarvetta vähentäen. Rakenteet ovat tiiviitä pitäen lämmön tiukasti sisätiloissa.

Ikkunamarkiisit myös suojaavat kodin tekstiilejä ja pintoja, joiden lämpötila voi suorassa auringonvalossa nousta jopa 70 asteeseen.

Tuotekortit (.pdf)
ikkunamarkiisi kotimainen Espoo Vantaa Helsinki Jyväskylä Tampere
Tamar Optima ikkunmarkiisi Espoo Vantaa Helsinki Tampere Jyväskylä
kotimainen edullinen ikkunamarkiisi Espoo Helsinki Vantaa Tampere Jyväskylä
ikkunamarkiisi edullinen Tampere Jyväskylä Espoo Vantaa Helsinki
ikkunamarkiisit omakotitaloon
ikkunamarkiisi omakotitaloon Espoo Vantaa Helsinki Tampere Jyväskylä
Arjen luksusta!

Ikkunamarkiiseissa yhdistyy näyttävyys ja automatiikka

Somfy-ajastinautomatiikan avulla Tamar-ikkunamarkiisit voidaan ajastaa tai kauko-ohjata aurinko-, tuuli- ja sadeolosuhteiden mukaan. Tuulisilla paikoilla markiisi voidaan varustaa kaasusivuvarsilla.

Tamar Optima ikkunamarkiisi
Tamar Logo
Lukematon määrä värivaihtoehtoja!

Tamar Optima -ikkunamarkiisi

Linjakas Tamar Optima-ikkunamarkiisi pitää sisätilat miellyttävän viileinä kuumimpanakin kesäpäivänä. Markiisikangas on suojassa alumiinikasetin sisällä, mikä pidentää markiisin käyttöikää ja pitää kankaan värit hehkuvina. Tamar-markiisit valmistetaan mittatilaustyönä ja toimitetaan asennettuina.

Ikkunamarkiiseja on saatavana kasetti- ja avoversiona ja ne toimitetaan nauha-, veivi- tai moottorikäyttöisenä. Nauhakäyttöinen ikkunamarkiisi soveltuu parhaiten pieniin ikkunoihin ja satunnaisempaan käyttöön. Veivikäyttöinen markiisi on hyvä vaihtoehto, jos sähköä ei ole helposti saatavilla. Veivikäyttöisen markiisin leveys voi olla jopa kuusi metriä. Vaihteen ansiosta kookkaammankin markiisin käyttö on kevyttä. Järeitä, avomallisia ikkunamarkiiseja käytetään pääasiassa projektikohteissa.