Terassilämmittimet

Mukavuutta viileneviin iltoihin

Lämmittimellä pidennät terassikautta runsaasti

Miten valita oikeanlainen terassilämmitin kotiin?

Vieraita tulossa ja haluaisit esitellä heille uutta terassiasi, mutta ulkona ei tunnu enää tarkenevan? Yhtäkkiä muistat sen ihanan lämmöntunteen ravintolan terassilla kesäiltana, jolloin mietit sopisiko samanlainen lämmitin myös omalle terassillesi? Ajatus houkuttaa, mutta millainen terassilämmitin sitten kannattaa oikein valita?

Lämmitintä valittaessa kannattaa huomioida laitteen käyttötarkoitus ja sijoitus. Ensinnäkin terassilämmitin sopii terassille ja parvekkeelle. Tarvittaessa myös ihan sisätiloihinkin. Laadukas terassilämmitin on kannattava hankinta muun muassa Sinulle, joka haluat nauttia pidempään ulkosalla. Terassilämmitin mahdollistaa parhaimillaan terassin / parvekkeen ympärivuotisen käytön.

Terassilämmittimen käyttö on myös ympäristöystävällistä. Esimerkiksi kvartsilämmitin tarjoaa kaasulämmittimiä huomattavasti edullisemmat käyttökustannukset. Kvartsilämmittimen laskelmallinen kulutus on noin 0,30 €/h, kun teho on 1500 W ja lämmitysala 12 m².

Infrapunalämmittimet kuten Burda käyttävät Ultra low glare tekniikkaa, jonka ansiosta lämmittimestä välittyy 80 % vähemmän valosäteilyä. Tekniikalla vähennetään valaisimen häikäisyä huomattavasti.

Tule tutustumaan valikoimaamme tai soita asiantuntijoillemme. Kauttamme saat myös edullisesti osaavan asennuspalvelun.

Unelmana pitkä terassikausi

High-Line 1500W IP65 -terassilämmitin

High-Line -terassilämmittimen teho perustuu lyhytaaltoiseen infrapunatekniikkaan. Mahdollisuus yksittäiseen lämpötilan säätöön kuusiportaisella tehon säädöllä (500W → 1500W).

Lämmitin on hiljainen ja hajuton, ja sen hyötysuhde on erinomainen. Se saavuttaa täyden tehon sekunneissa ja lämmittää ihmisiä ja tasoja – ei ympäröivää ilmaa.

Hinta 299.00 euroa

Burda TERM 2000 IP67 terassilämmitin
Miellyttävää lämpöä ja tunnelmaa

Burda TERM 2000 IP67 -terassilämmitin

Burda TERM 2000 IP67 -terassilämmitin on tehokas, lyhytaaltoista infrapunasäteilyä hyödyntävä teknologia yhdistettynä BURDA PerfectClimen patentoituihin valaistusratkaisuihin takaa välittömän, miellyttävän lämmön ja tunnelmallisen ilmapiirin terassille tai työpaikalle.

Burda TERM 2000 on IP67 on maailman ainoa täysin veden ja pölyn kestävä terassilämmitin.

Hinta 599.00 euroa

Burda Relax Glass terassilämmitin
Lämmitysratkaisu Designin ystävälle!

Burda Relax Glass -terassilämmitin

Burda Relax Glass on tehokas, vedenkestävä lyhytaaltoinen infrapunalämmitin BURDA PERFECTCLIME® -mallistosta. Sävytetyllä keraamisella lasilla varustettu SCHOTT NEXTREMA® -lämmitin säteilee lämpöä välittömästi ja soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin. Voidaan asentaa kattoon tai seinälle. Vaihtoehtoisesti lämmittimiin on saatavilla myös kattoasennusta varten suunniteltu kehys.

Hinta alkaen 799.00 euroa (kaukosäädöllä)

Sähköinen terassilämmitin on…

…vaivaton ja turvallinen

Infrapunasäteilyllä toimiva terassilämmitin ei vaadi kaasupullojen täyttämistä, kuljettamista tai säilytystä. Infrapunalämmitin ei tuota liekkejä missään muodossa ja tarjoamissamme lämmittimissä on erittäin hyvä vesitiiveys.

…hiljainen, hajuton ja puhdas

Enää ei tarvitse kuunnella lämpöpuhaltimen pöhinää. Sähkötoiminen terassilämmitin ei pidä ääntä ja lämpö syntyy ilman epämiellyttäviä hajuja tai palokaasuja. Karstoitumaton infrapunalämmitin ei myöskään vaadi vuosihuoltoa kuten kaasulämmittimet.

…kompakti ja tehokas

Kun kaipaat helppoa säilyttävyyttä ja tilaa, niin valintasi on kompakti infrapunalämmitin. Sähkötoimisella infrapunalämmittimellä säästät tilaa asennuskohteessa ja takaat tehokkaan lämmityksen lämmittimen vaikutuspiirrissä oleville pinnoille.

Kaihdinmaailma terassilämmitin terassille kotiin
Terassilämmittimet kotiin terassille Kaihdinmaailma
Kestävät, laadukkaat ja tyylikkäät terassilämmittimet Kaihdinmaailmasta

Lämpöä terassille läpivuoden

Markkinoille mahtuu monenlaisia lämmittimiä, joiden ulkomuoto, teho ja käyttövoima vaihtelee runsaasti. Valitako ympäristöä lämmittävä vai kohdetta lämmittävä? Suoraan seinään asennettava vai jalalla varustettu?

Moni ei myöskään tiedä, että terassilla on mahdollista oleskella pitkälle syksyyn ja mahdollisuuksien mukaan myös talven kylmillä pakkasilla. Laadukas ja tehokas terassilämmitin luo terassille miellyttävää tasaista lämpöä pitäen Sinut ja vieraasi lämpimänä.

Kaihdinmaailmasta löydät laadukkaat ja tyylikkäät terassilämmittimet, jotka tarjoavat uskomatonta lämmitystehoa käyttökohteesta riippumatta.

Burda mobiilisovellus lämmittimet Kaihdinmaailma
Etänä hallittava terassilämmitin

Terassilämmitimen ohjaus onnistuu kätevästi myös mobiililaitteella

Terassilämmittimen hallinta on nyt helpompaa kuin koskaan. Kun oikean tehoinen ja mallinen lämmitin on löytynyt, voidaan miettiä lämmittimen sijaintia terassilla / parvekkeella. Monesti terassilämmitin sijainniksi suositellaan paikkaa, jossa lämmitin kohdistuu parhaiten haluttuun kohteeseen.

Entistä paremmat lämmittimien IP-luokitukset ja etähallinta mahdollistavat lämmittimen aiempaa helpomman ja huolettomamman sijoittelun. Saatavilla on siis malleja, joita ei kosteus haittaa ja säädettävyys onnistuu erillisen kaukosäätimen tai älypuhelinsovelluksen avulla. Etänä hallittava lämmitin mahdollistaa myös useiden terassilämmittimien hallinnan ja säädön samanaikaisesti.

Terassilämmitin ravintolan terassille kotiin
Kotiin ja ravintoloiden terassille

Terassilämmittimien lämmitystekniikka

Kaihdinmaailman tarjoamat lämmittimet on suunniteltu sekä kotiterasseille että ravintoloiden käyttöön. Siksi Heatlight-lämmittimemme täyttävät tiukimmat ulkolämmittimille asetetut vaatimukset niin tehon, turvallisuuden, säänkestävyyden kuin taloudellisuuden puolesta.

Heatlight-kvartsilämmittimemme teho perustuu lyhytaaltoiseen infrapunatekniikkaan samoin kuin Burda-lämmittimissä. Lämmittimemme ovat hiljaisia ja hajuttomia ja ne saavuttavat täyden tehon sekunneissa. Näin saat tarjolle mukavaa tasaista lämpöä, mikä lämmittää ihmisiä ja tasoja, eikä ympäröivää ilmaa.

Lisäksi tarjoamme laadukkaita infrapuna -lyhytaaltotekniikalla toimivia Burda-säteilylämmittimiä, mitkä tarjoavat myös välitöntä lämpöä ja lämpö kohdentuu juuri sinne missä sitä tarvitaan. Burda-terassilämmittimien teho vaihtelee 1 kW – 18 kW välillä ja niiden rakenne on laadukas ja kestävä, tyylikkyyttä unohtamatta.

Terassilämmittimet

Usein kysyttyä

Terassilämmitin, infrapunalämmiin vai kvartsilämmitin?2022-09-19T15:03:46+03:00

Kaikkien mallistossamme olevien terassilämmittimien toiminta perustuu infrapunatekniikkaan.

Lämpöelementin lasi on valmistettu kvartsihiekasta. Edellä mainitun vuoksi lasi kestää korkeampia lämpötiloja kuin tavalliset lasit.

Valmistajakohtaisesti lämmittimiä nimetään eri tavoilla.

Kuinka paljon infrapunalämmittimen käyttö maksaa?2022-09-19T14:57:18+03:00

Käyttökustannus riippuu lämmittimen tehosta. Esimerkiksi 1,5kW lämmittimen käyttö maksaa noin 22 senttiä tunnissa. Hyvä nyrkkisääntö on 15 senttiä tunnissa jokaista kilowattia kohden.

Entä jos sataa, voinko asentaa lämmittimen mihin tahansa?2022-09-19T14:58:18+03:00

Suuri osa lämmittimistä on suunniteltu nimenomaan erittäin kosteisiin olosuhteisiin ja valikoimastamme löytyy useita IP-luokiteltuja lämmittimiä. IP-luokitus on sertifikaatti, joka takaa, että kyseinen tuote toimii myös pölyisissä ja kosteissa tiloissa. Mikä tahansa luokitus, joka päättyy neloseen tai vitoseen (esimerkiksi High-Line IP65 tai Burda TERM IP67 Bluetooth) on käytännössä kokonaan säältä suojattu ja voidaan asentaa lähes mihin tahansa ulkotilaan. Burda TERM IP67 on täysin säänkestävä.

Miten lämmitin ilman edessä olevaa lasia voi olla veden- ja säänkestävä?2022-09-19T14:59:08+03:00

Kaikkien säänkestävien mallien sähköosat sijaitsevat vedeltä suojatussa osiossa.

Voiko useamman lämmittimen kytkeä samaan pistorasiaan, vai tarvitseeko jokainen lämmitin oman pistorasian? Mistä tiedän, voinko kytkeä lämmittimen normaaliin 16A pistorariaan?2022-09-19T15:02:54+03:00

Kyllä, samaan pistorasiaan voi kytkeä useamman lämmittimen. Jos olet epävarma kytkennästä, hae apua sähköalan ammattilaiselta. Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että normaaliin 16A pistorasiaan voidaan kytkeä yhteensä 3kW edestä lämmittimiä. Tämä yhdistelmä voi olla esimerkiksi 2 x 1500w tai mikä tahansa muu, kunhan maksimiteho on korkeintaan 3kW. Jos yhdistelmä ylittää 3kW, koulutetun sähkömiehen tulee tehdä tarvittavat kytkennät lämmittimien yhdistämiseksi sisältäen mahdollisesti katkaisijat.

HUOM! 1500-2000w lämmitin vaatii yleensä 10 amppeerin sulakkeen ja 3000w vaatii yleensä 16 amppeerin sulakkeen!

Miten lämmitintä tulee huoltaa ja kuinka kauan lamput kestävät?2022-09-19T15:04:38+03:00

Standardi lamppu kestää tavallisesti 5000 – 7000 käyttötuntia. Esimerkkinä voidaan laskea, että jos lämmitintä käytetään 5 tuntia päivässä joka päivä, lamppu kestää 3-4 vuotta.

Lämmitin ei vaadi erityistä huoltamista.

Mitä tarkoittaa ”soft start”?2022-09-19T15:05:49+03:00

”Soft start” estää laitteen käynnistymisen välittömästi täydellä teholla ja tällä tavalla estää tämän tyyppisillä lämmittimillä yleisen virtapiikin. Kaikki Burda-lämmittimet on varustettu ”soft start” -kytkimillä, ”soft start” pidentää lampun käyttöikää.

Voiko lämmittimiä hallita automaattisesti ja millaisia kaukosäätimiä on tarjolla erityisesti baareihin ja ravintoloihin?2022-09-19T15:07:52+03:00

Kyllä. Lämmittimien hallintaan on useita vaihtoehtoja. Kotioloissa kaukosäädin portaattomalla säädöllä voi olla käytännöllinen, mutta vain tehokkaampien laitteiden kanssa. Isoille alueille, johon tarvitaan monta lämmitintä, suosittelemme malliksi Burdan TERM 2000 bluetooth (2kW) lämmitintä. Kyseinen malli on helpompi kytkeä itse ja sitä voi ohjata kätevästi puhelimen sovelluksella, eikä se vaadi sähköasentajaa. Sovelluksella voit ohjata samalla kertaa jopa kahdeksaa eri lämmitintä – jokaista erikseen tai kaikkia yhtä aikaa.

Kaupallisissa tiloissa kuten ravintoloissa, baareissa, klubien terasseilla, uima-altailla ja isoissa rakennuksissa on usein käytännöllistä hallita sekä lämmittimien tehoa että niiden päälläoloaikaa. Valikoimastamme löytyy erilaisia kytkimiä, jotka toimivat joko ajastimilla tai liiketunnistimilla. Nämä voidaan myös liittää kaukosäätimiin, joilla hallitaan yksittäisiä lämmittimiä ja niiden tehoa.

Kuinka paljon ääntä lämmittimestä tulee?2022-09-19T15:09:22+03:00

Lämmitin on äänetön.

Mitkä lämmittimet sopivat parhaiten pubeihin, klubeihin, ravintoloihin ja baareihin?2022-09-19T15:10:48+03:00

Kuten oikeastaan kaiken kanssa, laatu maksaa, mutta tavallisesti myös kestää pidempään. Burda TERM IP67 bluetooth on yksi suosituimmista melleistamme ja voimme suositella sitä sekä yrityskäyttöön, että kotikäyttöön. Malli on erittäin tehokas, pienikokoinen, monikäyttöinen ja sitä on todella helppo ohjata kaukosäätimellä tai puhelinsovelluksella. Otattehan meihin yhteyttä, niin suosittelemme parasta vaihtoehtoa juuri teidän tarpeisiinne.

Ovatko infrapunalämmittimet vaarallisia tai tuleeko niistä kaasupäästöjä tai säteilyä?2022-09-19T15:12:39+03:00

Infrapunalämmittimet eivät ole vaarallisia eikä niistä tule hajuja, kaasuja tai vaarallista säteilyä. Ne ovat kuitenkin luonnollisesti kuumia, joten ne pitäisi sijoittaa asennusohjeiden mukaisesti sellaiselle paikalle, että ne eivät aiheuta tulipalon vaaraa. Lisäksi sijoittelussa kannattaa huomioida, että lapset tai päihtyneet henkilöt eivät voi vahingoittaa itseään kuumiin lämmittimiin.

Kuinka monta lämmitintä tarvitsen tilani lämmittämiseen?2022-09-19T15:14:35+03:00

Yleistäminen on vaikeaa, koska jokainen asennuspaikka on hieman erilainen.
Esimerkkinä voimme antaa kuitenkin seuraavan:

(seuraavat esimerkit perustuvat Burda TERM IP67 bluetooth 2000w lämmittimeen ja ne on laskettu olettamuksella, että ulkolämpötila on 10-15 astetta)

Ulkokäytössä (täysin avoin tila) tarvitset 300w neliömetriä kohden.
Näin voit käyttää seuraavaa laskukaavaa:
Jos haluat lämmittää 5 x 3 m alueen (15 m2)
15(m2) x 300(w) = 4500(w). Eli tarvitset vähintään 2 kpl lämmittimiä, mielellään 3 kpl, jolloin ulkotilan käyttöikä pitenee

Lasiterassi tarvitset 220w neliömetriä kohden.
Näin voit käyttää seuraavaa laskukaavaa:
Jos haluat lämmittää 5 x 3 m alueen (15 m2)
15(m2) x 220(w) = 3300(w). Eli tarvitset vähintään 2 kpl lämmittimiä

Sisäkäytössä (lisälämmitys muun lämmitysjärjestelmän lisäksi) tarvitset 180w neliömetriä kohden.
Näin voit käyttää seuraavaa laskukaavaa:
Jos haluat lämmittää 5 x 3 m alueen (15 m2)
15(m2) x 180(w) = 2700(w). Eli tarvitset vähintään 1 kpl lämmittimiä

Mitkä asennukset voin tehdä itse?2022-09-19T15:19:19+03:00

Yli 3kW asennukset on teetettävä koulutetulla sähköasentajalla. Kyseisen rajan alle jäävät seinälle tulevien lämmittimien asennukset voi suorittaa kuka tahansa, kuka osaa porata muutaman reiän seinään ja kytkeä pistokkeen pistorasiaan.

Kuinka ympäristöystävällisiä sähköllä toimivat infrapunalämmittimet ovat etenkin verrattuna kaasulämmittimiin?2022-09-19T15:20:58+03:00

Sähkölämmitys on turvallista, hajutonta, äänetöntä ja päästötöntä. Sen hyötysuhde on 100% toisin kuin kaasulämmityksen, jossa noin 70% lämmöstä menee hukkaan katoamalla ilmaan. Kvartsi-infrapunalämmittimet lämmittävät säteilyn avulla vain lämmitettävän kohteen eivätkä välissä olevaa ilmaa.

Kuinka nopeasti lämmitin lämpenee?2022-09-19T15:22:18+03:00

Lämmitin lämmittää välittömästi. Kun lämmitin laitetaan päälle, sen kantaman sisällä olevat tuntevat sen lämmön välittömästi aivan kuten silloin, kun aurinko tulee esiin pilven takaa.

terassilämmitin kotiin
säänkestävä terassilämmitin ulos terassille
Heatlight kvartsilämmitin terassilämmitin
terassilämmitin kahvila ravintola baari
lämmitin kotiin
Burda terassilämmitin kotiin terassille omakotitalo
Terassilämmitin sopii moneen paikkaan

Esimerkkejä asennuskohteista

 • Autotallit ja -katokset
 • Baarit, ravintolat ja pubit
 • Grillikodat ja pihakatokset
 • Kasvihuoneet
 • Kellarivarastot ja harrastustilat
 • Kesäasunnot ja lomamökit
 • Konesuojat
 • Koulut, aulat ja salit
 • Korjaamot ja työpajat
 • Leikkimökit
 • Maalaamot
 • Maatalousrakennukset
 • Ohjelmalavat ja -teltat
 • Parvekkeet
 • Pergolat
 • Piharakennukset
 • Tehtaat ja varastot
 • Terassit
 • Torimyymälät ja -teltat
 • Työmaaparakit
 • Ulkoistetut tupakointitilat
 • Urheiluhallit
 • Pukuhuoneet ja peseytymistilat
 • PuuCeet ja halkovajat
Go to Top