Suojaa itsesi, autosi, uima-altaasi, terassisi ja pihapiirisi.

Aurinkopurje tai terassipurje on ilmava ja hauskan näköinen aurinkosuoja, jolle löytyy pihapiiristä lukuisia käyttötarkoituksia

Näyttävät aurinkopurjeet, purjemarkiisit ja terassimarkiisit ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Upeasti muotoillut aurinkopurjeet kohentavat rakennuksen yleisilmettä tarjoten samalla suojaa polttavilta auringonsäteiltä.

Tuotteemme on valmistettu pohjolan olosuhteet huomioiden. Parhaat materiaalit kankaissa ja lisävarusteissa sekä vahvat reunasaumaukset ja kiinnikkeet kestävät taatusti säänvaihteluja.

Perusmalleja on kuusi ja monipuolisia käyttökohteita lukuisia. Aurinkopurje voidaan tehdä mittatilaustyönä terassiisi sopivaksi tai suunnitella täysin uniikki purjemuoto. Muotoja ja kokovaihtoehtoja on runsaasti – suurin tehty aurinkopurje on 250 m²!

Aurinkopurje terassille Vantaa Espoo Helsinki Tampere Jyväskylä
Aurinkopurje päiväkodin pihalla
Aurinkopurje pihalle Tampere Jyväskylä Espoo Vantaa Helsinki
Terassipurje aurinkopurje pihalle
Teraspurje aurinkopurje rullattuna
aurinkopurje terassipurje
Monipuolinen vaihtoehto

Aurinkopurjeet avataan ja suljetaan köysivinssillä tai moottorilla

Mieti aurinkopurjeen hankintaa suunnitellessa sijoituspaikka, kiinnitysmahdollisuudet ja noin 30 asteen kallistuskulman toteutuminen. Aurinkopurjeet avataan ja suljetaan köysivinssillä tai moottorilla. Suljettuna aurinkopurje on ilmassa rullalla kiinnitysmekanismin varassa.

Tarvittaessa purje tulee olla irrotettavissa helposti. Purjetta ei kannata jättää koko kesäksi sään armoille, sillä se rasittaa myös kiinnitysrakenteita.