Moderniin pihapiiriin

Ensiluokkaiset pergolat Kaihdinmaailmasta

Pergolat sopivat isojen alojen aurinkosuojaukseen. Ne auttavat luomaan erikokoisista terasseista, parvekkeista ja kuisteista oleskelutiloja, joissa viihtyy yhtä hyvin kesähelteillä ja syysiltoina. Pergolat ovat luonnollinen ratkaisu myös viherhuoneiden tai Välimeren tunnelmaa henkivien pergoloiden kattamiseen.

Pergolat suojaavat auringolta ja sateilta, mutta oleskelutiloista ei tule pimeitä tai suljettuja. Monipuoliset värivaihtoehdot auttavat löytämään juuri sopivan markiisin jokaiseen pihaan. Pergolat ja pergolamarkiisit ovat myös helppo rullata syrjään talvikuukausien ajaksi, pois lumen tieltä.

Jos olet kiinnostunut oman kesäkeitaasi aurinkosuojaamisesta, ota yhteyttä lähimpään Kaihdinmaailma myymälääsi!

Tuotekortit (.pdf)
Markilux pergola patio terassille parvekkeelle
Markilux pergola terassille
KE Outdoor Design pergola
Tyylikäs valinta moderniin pihapiiriin.

Markilux – pergolamarkiisit

Kankaan tracfix-kiinnityksen ansiosta kangas pysyy tiiviisti paikallaan sivuohjainkiskossa, eikä pääse heilumaan tuulessa kuten perinteinen markiisi. Tämän ansiosta tuote on tukevampi ja kestää paremmin sään vaihteluita.

Yksittäisen pergolan maksimileveys voi olla jopa 6 metriä. Laajempi alue katetaan liittämällä runkoyksiköitä yhteen. Etukankainen pergolamarkiisi suojaa matalaltakin paistavalta auringolta tehden tilasta huonemaisen. Pergolamarkiisi voidaan varustaa myös runkoon integroitavalla screenkaihtimella, joka suojaa tuulelta, sateelta ja auringon paahteelta.

Pergolan säädettävän etutolpan ansiosta markiisin kaltevuutta voidaan säätää, ja tuote sopii myös paikkoihin, missä asennuskorkeus ei muuten olisi riittävä. Pergolamarkiisiin kangas menee suljettuna kokonaan markiisin sisällä. Lisävarusteena valaistus. Valittavana useita eri runkovärejä ja satoja upeita kankaita.

Parasta designosaamista Italiasta

Pratic – pergolat

PRATIC-pergolassa yhdistyy tyylikäs muotoilu, innovatiivinen tekniikka ja omille mitoille räätälöidyt ratkaisut. Alumiinirakenteinen pergola voidaan asentaa seinää vasten tai vapaasti seisovaksi kokonaisuudeksi. Moduuleja yhdistämällä katetun tilan kokoa voidaan kasvattaa.

Alumiininen sälekatto avautuu ja sulkeutuu säätilanteen ja tarpeen mukaan kestäen myös kevyen lumikuorman. Pergolarakenteeseen on mahdollista integroida lasiset tai rullautuvat sivuseinät sekä äänentoisto, led-valaistus ja lämmitys. PRATIC:n innovatiivisen kattomekanismin sekä erilaisten lisätarvikkeiden avulla terassistasi saadaan talveksi puolilämmin tila. Vaihtoehtona on myös kankainen vaihtoehto, joka ei kestä lunta.

Markilux pergola 110
Kepeä rakenne isojen tilojen kattamiseen

Markilux Pergola CLASSIC / CUBIC

Markiluxin kevytrakenteinen pergola on tyylikäs valinta moderniin pihapiiriin. Kankaan tracfix-kiinnityksen ansiosta kangas pysyy tiiviisti paikallaan sivuohjainkiskossa, ja kestää hyvin sään vaihteluita. Yksittäisen pergolan maksimileveys voi olla jopa 6 metriä. Laajempi alue katetaan liittämällä runkoyksiköitä yhteen.

Etukankaalla varustettu pergolamarkiisi suojaa matalaltakin paistavalta auringolta tehden tilasta huonemaisen. Lisävarusteena on saatavilla myös runkoon integroitava screenkaihdin, joka suojaa tuulelta, sateelta ja auringon paahteelta.

Säädettävän etutolpan ansiosta markiisin kaltevuutta voidaan säätää, ja tuote sopii myös paikkoihin, missä asennuskorkeus ei muuten olisi riittävä. Pergolamarkiisiin kangas menee suljettuna kokonaan markiisin sisällä. Lisävarusteena valaistus. Valittavana useita eri runkovärejä ja satoja upeita kankaita.

HINTAESIMERKKI: Leveys 5 m, ulottuvuus 4,0 m
Kangas: yksivärinen kangas vakiomallistosta,
Moottorikäyttöisenä: sh. 9 400 €

(Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mikäli erikseen ei ole mainittu, niin suositushinnat eivät sisällä toimituskuluja eivätkä asennusta.)

Tuotekortit (.pdf)
Markilux Pergola Compact Espoo Vantaa Tampere Jyväskylä Helsinki
Kevytrakenteinen pergola moderniin pihapiiriin

Markilux Pergola Compact

Tämä kevytrakenteinen pergola sopii erinomaisesti moderniin pihapiiriin. Maksimileveys on 4,5 metriä ja maksimiulottuvuus on 4 metriä.

Compactin kangas on tiiviisti paikallaan sivukiskossa tracfix-menetelmällä ja kestää siten hyvin tuulta ja sään vaihteluita. Voit valita markiisiin etukankaan, joka suojaa matalalta paistavalta auringolta ja tekee tilasta huonemaisen. Runkoon voi kiinnittää myös screenkaihtimia, jotka suojaavat tuulelta, sateelta ja auringon paahteelta.

HINTAESIMERKKI: Leveys 4,5 m, ulottuvuus 4,0 m
Kangas: yksivärinen kangas vakiomallistosta,
Moottorikäyttöisenä: sh. 7 600 €

(Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mikäli erikseen ei ole mainittu, niin suositushinnat eivät sisällä toimituskuluja eivätkä asennusta.)

Markilux Pergola Strech
Kaltevuusvaatimus on ainoastaan 5 astetta

Markilux Pergola Stretch

Markiiisit asennetaan aina kalteviksi, jotta sadevesi ei pääse kertymään markiisikankaan päälle. Stretch-mallin kaltevuusvaatimus on ainoastaan 5 astetta, ja ne voidaankin asentaa myös mataliin rakennuksiin, joihin muut ratkaisut eivät olisi sopivia. Maksimileveys on 7 metriä.

Kankaat tässä mallissa ovat palosuojattuja ja kun ne suljetaan, ne laskostuvat seinän viereen kangasprofiilin alle. Kankaissa on monta värivaihtoehtoa.Tunnelmaa ja viihtyvyyttä voi lisätä stretchiin liitettävällä valaistuksella ja lämmittimillä. markilux pergola stretchiin on markkinoiden aatelia!

HINTAESIMERKKI: Leveys 7,0 m, ulottuvuus 4,0 m
Moottorikäyttöisenä: sh. 27 400 €

(Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mikäli erikseen ei ole mainittu, niin suositushinnat eivät sisällä toimituskuluja eivätkä asennusta.)

Alumiininen premium pergola kokonaan avattavalla lamellikatolla

Pratic Brera S

Brera S on selkeälinjainen ja tyylikäs alumiinipergola joustavalla, avattavalla katolla. Moottorikäyttöiset lamellit vedetään helposti sivuun ja katto avataan kokonaan, kun halutaan aurinkoa ja suljetaan, kun halutaan olla varjossa tai suojautua sateelta ja lumelta.

Innovatiivinen katto voidaan joko vetää kokonaan sisään tai sulkea halumaasi kohtaan, jolloin valon säätely on erittäin helppoa. Nauti kesällä avaamalla katto ja nauti auringosta. Talven ajaksi voit sulkea katon kokonaan ja olla suojassa katoksen alla.

Tämä tuote kestää lunta ja sitä voidaan käyttää ympäri vuoden. Säädä ulkoilmaterassi makusi mukaan.

HINTAESIMERKKI: 4,0 x 3,0 m
sis. seinäkiinnitys kahdesta kohtaa, avattava katto, kaukosäädin
Moottorikäyttöisenä: sh. 20 100 €

(Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mikäli erikseen ei ole mainittu, niin suositushinnat eivät sisällä toimituskuluja eivätkä asennusta.)

Tyylikäs pergola kokonaan avattavalla lamellikatolla, jonka sivuille voidaan asentaa screenkaihtimet

Pratic Brera P

Brera P on moderni ja tyylikäs alumiinipergola joustavalla, avattavalla katolla. Moottorikäyttöisen lamellikaton ansiosta voit nappia painamalla vaihtaa avattavan katon, auringolta suojaavan pergolan ja talvihuoneen välillä.

Tuote kestää lumikuormaa erillisen kuormitusasiakirjan mukaan, ja jos siihen yhdistetään infrapunalämpö liukulasilla tai aidalla, silloin ulkotilasta tulee taatusti viihtyisä, jota voit käyttää ympäri vuoden.

Pergola toimitetaan vapaasti seisovana, seinäasennuksella tai integroituna kiinteään järjestelmään.

HINTAESIMERKKI: 4,0 x 3,0 m
sis. seinäkiinnitys kahdesta kohtaa, avattava katto, kaukosäädin
Moottorikäyttöisenä: sh. 22 300 €

(Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mikäli erikseen ei ole mainittu, niin suositushinnat eivät sisällä toimituskuluja eivätkä asennusta.)

Pergola, joka toimii ulkotilana

Pratic Vision

Vision Pergola valmistetaan mittatilauksena tarkalleen tarpeidenne ja toiveidenne mukaan. Sen fiksu mutta samalla ajaton malli kiinnittää ihmisten huomion. Teemme läheistä yhteistyötä toimittajamme Praticin kanssa, jonka kanssa meillä on samat uskomattoman tärkeät arvot koskien toimivuutta ja ajatonta muotoilua.

Vision-mallimme on valmistettu alumiinista ja sen moottorikäyttöisiä lamelleja voidaan kääntää jopa 140 astetta, jotta auringonvalo on aina päästettävissä sisään tai suljettavissa ulos. Monikäyttöisen katon ansiosta auringosta voidaan nauttia tilaisuuden tullessa samalla, kun voit sulkea lamellikaton yhdellä painalluksella suojaksi sateelta, lumelta tai kuumalta auringonpaisteelta.

Tyylikäs alumiinipergola, johon voidaan asentaa screenkaihtimet

Pratic Opera

Opera on hiukan suurempi pergola kuin Vision. Hiukan tukevammat runko ja jalat, jotta moottorikäyttöiset pystysuorat screenkaihtimet voidaan sijoittaa palkkeihin. Pystysuora screenkaihdin suojaa matalalta paistavalta auringolta, näkyvyydeltä ja tuulelta.

Muuten alumiinikatto on samanlainen kuin Visionissa, eli siinä on moottorikäyttöiset lamellit, jotka voidaan kääntää jopa 140 astetta. Joustavan katon ansiosta voit nauttia auringosta ja samalla suojata sateelta ja lumelta sulkemalla pergolan lamellikaton vain yhdellä painalluksella.

Pergola tasaisella avattavalla PVC-katolla

Pratic Rialto

Rialto on pergola täysin tasaisella rungolla ja sisäänrakennetulla PVC-kankaalla, joka suojaa sekä auringolta että sateelta.

Katto avataan helposti matkapuhelimella tai kaukosäätimellä, jotta voit avata katon ja nauttia auringosta ja sen jälkeen sulkea katon yhdellä painalluksella istuaksesi varjossa tai sateelta suojassa. Jos yhdistät tämän infrapunalämmön ja liukulasin kanssa, saat lasitetun ulkotilan avattavalla katolla, jota voit käyttää aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Pergolalla ja kaikilla sen lisävarusteilla on CE-merkintä.

Pergola tasaisella avattavalla PVC-katolla

Pratic Nomo

Nomo on hiukan ylellisempi kuin Rialto, koska runkoon voidaan asentaa moottorikäyttöiset screenkaihtimet. Nomo Pergolan katto on täysin tasainen avattavalla, paksusta PVC:stä valmistetulla kattokankaalla.

Joustava katto avataan ja voit nauttia auringosta ja sulkea sen yhdellä painalluksella, kun haluat varjoa tai suojata sateelta. Jos yhdistät tämän infrapunalämmön ja liukulasin kanssa, saat lasitetun ulkotilan avattavalla katolla, jota voit käyttää aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Täysin tasaisen katon ansiosta pergola ei estä näkyvyyttä sisäpuolelta, vaan se pidentää pikemminkin sisäkattoa.

Pergolalla ja kaikilla sen lisävarusteilla on CE-merkintä.

Pratic Phoenix Air pergola Kaihdinmaailma
Pergola tasaisella avattavalla PVC-katolla

Pratic Phoenix Air

Phoenix FREE on pergola täysin tasaisella rungolla ja sisäänrakennetulla PVC-kankaalla, joka suojaa sekä auringolta että sateelta.

Katto avataan helposti joko matkapuhelimella tai kaukosäätimellä. Pergolan voi yhdistää myös lähes kaikkiin taloautomaatioihin, kuten Google Home ja Amazon Alexa. Lisäämällä pergolaan tuuli-, aurinko- ja sadeanturit, saat luotua mukavuutta ja turvallisuutta ja voit näin estää myös katon vaurioitumisen huonojen sääolojen vuoksi. Voit avata katon ja nauttia auringosta tai sulkea katon yhdellä painalluksella istuaksesi varjossa tai suojassa sateelta.

Pergolalla ja kaikilla sen lisävarusteilla on CE-merkintä.