Yrityksille

Laaja valikoima tuotteita ja palveluita yrityksille

Tervetuloa yritysasiakkaaksi Kaihdinmaailmalle!

Aurinkosuojausratkaisut yrityksille

Meiltä löytyy laaja valikoima tuotteita ja palveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Toteutamme tarvittaessa räätälöityjä kokonaisuuksia yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Autamme yritystäsi valitsemaan juuri oikeanlaisen aurinkossuojausratkaisun. – Kysy lisää!

Yritysmyynti

Markiisi yritykselle kauppakeskukseen
pergola terassille ravintolalle kahvilalle baarille kauppakeskus
markiisi ravintolalle kahvilalle kauppakeskus yritys

Yhteistyökumppanimme Tampereen Markiisi Oy on erikoistunut ulkopuoliseen aurinkosuojaukseen

Valikoimistamme löytyvät kaikki ulkopuolisen aurinkosuojauksen ratkaisut. Olipa kyseessä sitten yksittäinen markiisi terassin päälle tai kokonaisen toimistotalon aurinkosuojausjärjestelmä, niin meiltä löytyy ratkaisu!

Auringon suojaa ja energian säästöä aurinkosuojausratkaisuilla

Ikkunoissa käytettävät aurinkosuojat jaetaan ulkopuolisiin ja sisäpuolisiin aurinkosuojaratkaisuihin.

Sisäpuolisia aurinkosuojaratkaisuja ovat erilaiset kaihtimet kuten säle-, puu-, pystylammelli-,rulla-, plissè- ja screenkaihtimet sekä erilaiset laskos- ja paneeliverhot.

Ulkopuolisia aurinkosuojaratkaisuja ovat erilaiset markiisit, markisoletit, eli korkeiden ikkunoiden markiisit, sälerullaimet, screenit ja julkisivusälekaihtimet.

Rakennuksen ulkopuolisen auringonsuojauksen merkitys energian säästäjänä perustuu siihen,että tehokas auringonsuojaus vähentää sisätilojen jäähdytyksen energiantarvetta jopa 89 prosenttia.

Oikein toteutetulla ja ohjatulla aurinkosuojauksella voidaan huonelämpötila pitääkesäaikana mukavalla tasolla. Sen avulla voidaan myös tehokkaasti hyödyntää luonnonvaloaja näin säästää 39-89 prosenttia rakennuksen valaistukseen käytettävästä energiasta.

Lisäksi automaattisella aurinkosuojauksella saavutetaan jopa 9 prosentin säästö rakennuksenlämmityksessä.

Auringonsuojauksen merkitys energian säästämiseksi korostuu erityisesti koneellisesti jäähdytettävissä liikekiinteistöissä. Paras energiataloudellinen ja käyttäjäystävällinentulos saavutetaan yhdistämällä ulko ja sisäpuolinen aurinkosuojaus käyttäjän toiveiden mukaisesti.