Huoliteltu julkisivu rakentaa ja vahvistaa palvelujen laatumielikuvaa

Liikemarkiisilla erotut katukuvasta

Aina et voi riittävästi vaikuttaa varsinkaan vanhan liikerakennuksen julkisivun kuntoon, pintamateriaaleihin ym., mutta Tamar-liikemarkiiseilla voit tehdä paljon imagon hyväksi. Itsepuhdistuvat kankaat soveltuvat erinomaisesti juuri yrityskäyttöön.

Monet liikemarkiisit ovat avoinna jatkuvasti. Näillä kankailla julkisivu pysyy omalta osaltaan edustavana vaivattomasti. Liikemarkiisien olemassa oleviin runkoihin voidaan asentaa uudet kankaat, jolloin uudistaa voidaan samalla kertaa niin kankaan tekninen laatu kuin ulkonäkökin.

Laadukkailla terassimarkiiseilla katetulla terassilla asiakkaat viihtyvät pidempään ja näin saat yrityksellesi lisää myyntitunteja.

Liikemarkiisi ravintolalle omalla logolla
Liikemarkiisi kahvilalle
Liikemarkiisit Yritykselle omalla logolla
Liikemarkiisi yritykselle Elisa
Liikemarkiisi yritykselle
Liikemarkiisi terassille
Tehosta ajankäyttöäsi automatiikan avulla

Liikemarkiisit saatavana myös ajastuksella, kaukosäätöisenä ja sääautomatiikalla

Ikkunamarkiisin ohjaukseen on saatavilla useita eri tasoja perinteisestä kauko-ohjaimesta aurinko-, tuuli-, sade-, ja ajastusautomatiikkaan asti.

Amoflex runkorakenne ravintola kahvila
Jalallinen markiisirakenne ravintolan tai kahvilan terassille

AMOFLEX-runkorakenne

Amolflex-runkorakenteen avulla katat ravintolan tai kahvilan terassin tai rakennat puutarhaasi kutsuvan oleskelupaikan. Runko mahdollistaa katetun oleskelupaikan toteuttamisen muuallekin kuin rakennuksen yhteyteen. Markiisilla ja Amoflex-rungolla voi kattaa esimerkiksi kylpytynnyrin, uima-altaan tai kesäkeittiön.

Amoflex-rakenne kiinnitetään perustuksiin tai toteutetaan siirrettävänä kokonaisuutena. Markiisirunkoja voidaan sijoittaa vierekkäin tai peräkkäin, ja laajentaa näin katettua alaa.

Amoflex-markiisirungot valmistetaan käsityönä Tampereella. Tamarin ohjeilla rungon voi toteuttaa myös itse.

Tuotekortit (.pdf)
Tamar korimarkiisi
Näyttävyyttä näyteikkunoihin ja sisäänkäynneille

Tamar korimarkiisit

Korimarkiisit sopivat etenkin myymälöiden näyteikkunoihin, mutta myös somisteiksi sisätiloihin. Laadukas Tamar-korimarkiisi antaa näyttävyyttä yrityksen näyteikkunoille, sisäänkäynneille ja vaikkapa messu ja näyttelyosastojen sisustukselle.

Markiisin materiaalin, muodon, värin ja painatuksen voit päättää itse. Korimarkiisit tehdään Tampereen Markiisin tehtaalla käsityönä, mikä mahdollistaa myös erikoismallien suunnittelun ja valmistuksen.