Tamar Logo
Suojaa auringolta, säilyttäen maisemat

Tamar Skyline – Rullakaihdin parvekkeelle ja terassille

Tamar Skyline on kätevä vaihtoehto lasitetuille parvekkeille ja terasseille. Toisin kuin tavallinen rullaverho, Skyline on helppo siirtää syrjään tuuletuksen ajaksi tai silloin, kun halutaan nauttia suorasta auringonvalosta.

Oikein käytettynä parvekekaihtimet toimivat tehokkaana jäähdytystarpeen pienentäjänä pitäen sisäilman miellyttävänä. Skyline sopii niin asuintaloihin kuin julkisiin rakennuksiin.

Erityisen liukukiskonsa ansiosta Kaihtimia on helppo liikutella ja ne sopivat myös sellaisille parvekkeille, joissa ei voi kääntyvien lasien takia käyttää perinteisiä rullakaihtimia. Ne ovat myös oiva parvekkeen tai terassin näkösuoja. Skyline-terassikaihtimet toimitetaan kuulaketjukäyttöisinä. Kaihtimen osat ovat joko ruostumatonta terästä tai alumiinia, minkä ansiosta ne soveltuvat hyvin parvekkeiden ja terassien vaihteleviin olosuhteisiin.

Tuotekortit (.pdf)
parvekekaihtimet
parvekekaihtimet
parvekekaihtimet skyline screenkaihdin
parvekekaihtimet
parvekekaihdin screen
Saatavana myös kaukosäätöisenä ja automatiikalla

Rollease-komponentit ja velvetrol-tekniikka

Tamar Skyline -rullakaihtimissa käytetään huippulaadukkaita amerikkalaisia Rollease-komponentteja. Kaihtimet kestävät vaativissakin olosuhteissa, ja komponenttivalikoima on laaja.

Sivuvedolla varustetuissa Tamar Skyline -rullaverhoissa käytetään patentoitua Velvetrol-tekniikkaa. Sen ansiosta verhon nostaminen ja laskeminen käy pehmeästi ja rullakaihtimen käyttäminen on miellyttävää.