Markiisikankaat

Varastokankaat –25% ja Tamar-terassimarkiisit –25%

Markiisikangasmallistomme uudistuu!

Varastokankaiden tyhjennys:
Varastokankaat –25% ja Tamar-terassimarkiisit –25%

Nyt on täydellinen aika vaihtaa hyväkuntoiseen markiisirunkoon uusi laadukas markiisikangas tai ostaa kokonaan uusi Tamar-markiisi parantamaan kodin tai yrityksesi viihtyvyyttä ja energiatehokkuutta. Kangasmallistomme uudistuu, joten loput varastokankaat myydään edullisesti! Toimi ennen helmikuun loppua niin pääset hyödyntämään –25 % alennuksen. Alennus ei koske moottoreita eikä ohjauslaitteita.

Vanhan malliston markiisikankaita on varastossamme rajoitetusti, joten nopeat syövät hitaat. Soita ja sovi mittakäynti, niin olet ajoissa valmiina käynnistyvään terassikauteen.

Kampanja-aika 1.-28.2.2023.

Tervetuloa lähimpään Kaihdinmaailmaan tutustumaan varastokangasvaihtoehtoihin!
Kestävä, helppohoitoinen ja näyttävä markiisikangas

Tamar-markiiseissa käytetään Swelan laadukkaita teknisiä kuituvärjättyjä polyesterikankaita, jotka valmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten mukaan kestämään ulkoilman rasituksia.

Swelan Sunsilk- ja Sunvas-kankaat ovat kuituvärjättyjä polyesterikankaita. Sunvasin pehmeä pinta muistuttaa perinteisiä kankaita. Sunsilk taas on pinnaltaan ylellisen silkkimäinen ja tasainen sekä ominaisuuksiltaan teknisempi kuin Sunvas-kangas.

Polyesterin ansiosta kankaat ovat jopa 30% ohuempia kuin perinteisesti markiiseissa käytetty akryylikangas. Polyesteri kestää kulutusta pidempään, pysyy sileänä ja säilyttää joustavuutensa. Kankaat on helppo pitää puhtaana ja erilaisia kuoseja sekä värejä löytyy runsaasti. Nano Clean -käsittelyn ansiosta kangas hylkii likaa ja ilman epäpuhtauksia, kuten nokea, siitepölyä ja tuhkaa.

markiisikankaat

Laadukas markiisikangas

Oikeanlaisella markiisikankaalla varustettu markiisi täydentää pihasi tai terassisi ulkonäköä toimien ylväänä katseenvangitsijana. Laadukas ja kestävä markiisi tuo käyttäjälleen silmäniloa pitkäksi aikaa tukien samalla kodin optimaalista lämmönsäätelyä. Markiisi laadukkailla markiisikankailla auttaa huomattavasti kodin energiatehokkuuden parantamisessa.

Swela-markiisikankaat ovat helppohoitoisia ja pesunkestäviä, mikä tekee kunnossapidosta helppoa. Tarvittaessa hyväkuntoiseen markiisirunkoon voidaan vaihtaa pelkkä uusi kangas – tietenkin aina mittatilaustyönä. Swela-markiisikankaat tarjoavat tehokasta UV-suojaa ja ovat tuulisellakin säällä hiljaisia.

Hillitty yksivärinen vai näyttävä värikäs kangas?

Kankaiden värivalikoima on laaja. Monesti markiisikankaista tulee ensimmäiseksi mieleen stereotypiset raidalliset punaiset, keltaiset tai vihreät markiisit, mutta todellisuudessa vaihtoehtoja on paljon. Markiisikangasvalikoimastamme löytyy erilaisia kuoseja ja värejä jokaisen makuun. Tänä päivänä kankaiden yleisilme on menossa pelkistettyyn ja hillittyyn skandinaaviseen tyyliin, mutta kyllä kankaista löytyy rohkeille näyttäviä kangasvaihtojakin!

Me Kaihdinmaailmassa autamme sinua mielellään suunnittelusta toteutukseen, jotta saat irti markiisistasi kaikki parhaat puolet.

Polyesterinen markiisikangas

 • kestävä ja ryhdikäs materiaali, joka säilyttää napakkuutensa
 • valittavana runsaasti värivaihtoehtoja
 • upeat, kirkkaat värit kestävät haalistumatta vuosia
 • päästää enemmän valoa lävitseen
 • 100-prosenttinen UV-suoja
 • hyvä hankauksenkesto
 • erinomainen repeytymislujuus
 • hylkii kiinteitä ainesosia kuten pihkaa, öljyä, rasvaa ja mahlaa
 • suojaa sateelta ja hylkii vettä
 • säilyttää joustavuutensa ja pyrkii palautumaan alkuperäiseen muotoonsa
 • ei veny tai rypisty sisään rullattaessa