Miellyttävän viileä koti

Optimoi mukava olo automatisoimalla kotisi aurinkosuojaus

Somfyn kevätkampanja on päättynyt 15.5.2023.

Lämpömukavuus -skenaario

Optimoi mukava olo automatisoimalla kotisi aurinkosuojaus vuodenajan mukaan ja säästä samalla energiaa.

Somfyn älykkäästi hallittavat ratkaisut parantavat ihmisten jokapäiväistä elämää. Yhdistä TaHoma switchiin esimerkiksi Sunis WF II io -aurinkosensori, jolla ohjaat talossa olevia aurinkosuojaustuotteita auringonvalon voimakkuuden mukaan ja/tai liitä mukaan myös Thermis WF II io -lämpötilasensori, joka reagoi ja toimii lämpötilan muutosten mukaan.

Mukana Somfyn kevätkampanjassa ovat kaikki Kaihdinmaailman myymälät. Kampanjahinnat voimassa 15.5.2023 asti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lähimpään Kaihdinmaailma myymälääsi!

Säästä energiaa pitäen talosi viileänä kesällä ja lämpimänä talvella

Mitä lämpömukavuus on?

Ohjelmoi sisä- ja ulkopuolinen aurinkosuojaus vastaamaan ulko-olosuhteita. Heti kun sisätila esimerkiksi nousee kesälämpötilaan, aurinkosuojasi sulkeutuvat automaattisesti ja talosi pysyy viileänä. Talvella aurinko taas toimii lisälämmön lähteenä. Aurinkosuojat avautuvat lämmön keräämistä varten ja sulkeutuvat auringon laskiessa, jotta lämpö pysyy sisällä.

Kampanjatarjoukset

TaHoma Switch

Ohjaa kotiasi yhdellä kosketuksella. Täydellisin ja laajenevin TaHoma-ympäristön ohjauskokemus älysovelluksesta kotiautomaatioon saakka.

TaHoma switch on yhteensopiva myös Google Assistantin, Amazon Alexan ja Apple Homekitin kanssa, joten käyttäjäkokemusta voi laajentaa ääniohjauksella.

179 €

(ovh 199 €)

Lämpömukavuuspaketti 1:

TaHoma Switch + Sunis WF II io -sensori

Kampanjapakettiin kuuluu TaHoma switch -älykotiratkaisu ja Somfyn Sunis WF II io -langaton aurinkoanturi, joka ohjaa talossa olevia tuotteita auringonvalon voimakkuuden mukaan.

229 €

(ovh 528 €)

Lämpömukavuuspaketti 2:

TaHoma Switch + Sunis WF II io -sensori + Thermis WF II io -sensori

Kampanjapakettiin kuuluu TaHoma Switch, langaton Sunis WF II io -aurinkoanturi sekä langaton Thermis WF II io -lämpötila-anturi, joka lämpötilan muuttuessa reagoi halutulla tavalla. Esimerkiksi sulkee kaihtimet tai avaa markiisin lämpötilan ylittäessä määritellyt arvon.

299 €

(ovh 665 €)

Somfy Kaihdinmaailma
Jäiköhän kotiin valot päälle? Nostinkohan markiisin ylös? Tuttuja ajatuksia kodin ulkopuolella?

Somfy TaHoma® Switch -älykotiratkaisulla ohjaat kotisi moottoroituja aurinkosuojatuotteita…

Enää ei tarvitse murehtia kodin ulkopuolella ollessasi, että jäikö keittiönvalot päälle ja muistitko nostaa markiisin ylös? Somfyn Tahoma sovelluksen avulla voit tarkistaa tilanteen nopeasti ja toimia – sammuttaa valot ja ajaa markiisin ylös, olit sitten missä tahansa.

Haluaisitko ohjata kotisi älylaitteita ääniohjauksella? Somfy TaHoma® Switch -järjestelmä voidaan liittää Apple HomeKit:iin, Amazon Alexaan, Google Assistantiin sekä IFTTT:hen.

Keskitä ja komenna kätevästi

Pelkkä älykkään kaukosäätimen tai sovelluksen klikkaus sulkee kaikki älykodin laitteet, kuten kaihtimet ja valot lähtiessäsi kotoa joka aamu.

Avaa ne taas, kun palaat kotiin.

Älykotia voi ohjata kolmella tavalla.

1. Tahoma switch Smart -boxista
Käynnistä päivittäiset mielirutiinisi yhdellä kosketuksella käyttäen 2 yksilöityä tapahtuman käynnistyspainiketta.

2. TaHoma-sovellus
Ohjaa älykotijärjestelmääsi älypuhelimella kotoa tai muualta. Ajan ohjelmointitoiminnon tai anturin ansiosta voit ohjata sitä myös ajattelematta koko asiaa.

3. Voice Assistant
Ohjaa älykodin tuotteita yhteensopivalla ääniavustimella.

Paranna energiatehokkuutta

Ohjelmoi sähkökäyttöiset sälerullaimet ja kaihtimet reagoimaan ulkona vallitseviin oloihin.

Heti kun lämpötila kesällä nousee yli 25 °C:n, sälerullaimet tai kaihtimet sulkeutuvat automaattisesti, kun yhdistät aurinkosuojaustuotteeseesi yhteensopivan aurinko- ja lämpötila-anturin. Huonekalut, lemmikit ja kasvit ovat suojassa auringon säteiltä ja koti pysyy viileänä. Voit myös viivyttää ilmastoinnin käynnistymistarvetta.

Talvella aurinko toimii lisälämmönlähteenä. Sähkökäyttöiset sälerullaimet ja kaihtimet avautuvat päästäen auringon lämpöä sisään ja sulkeutuvat auringon laskiessa pitämään lämmön sisällä.

Suojaa kotisi

Kun olet poissa, saat kaiken näyttämään siltä kuin olisit kotona. Paikallaolon simulointitoiminto avaa sälerullaimet automaattisesti kuten joka aamu. Yöllä ne sulkeutuvat ja valot syttyvät tavalliseen tapaan, ja näyttää siltä kuin olisit yhä paikalla. Kotisi pysyy turvassa.