Moderniin pihapiiriin

Pergolamarkiisi suojaa oleskelutilat ja viilentää tehokkaasti sisätiloja

Kun ulko-oleskelutilat ja rakennuksen ikkunat on suojattu tehokkaasti auringolta ulkopuolisella suojalla, voi kesän lämmöstä nauttia huoletta. Tyylikkään ulkonäkönsä ja toiminallisuutensa lisäksi markiluxin ja KE Outdoorin pergolamarkiisit tarjoavat pitkäikäisyyttä, laatua sekä kulutusta ja sään vaikutuksia kestäviä ratkaisuja.

Kesäaikana pergolamarkiisi toimii tehokkaana ulkotilan aurinko- ja sääsuojana pitäen sisätilat miellyttävän viileinä. Sisätilat pysyvät kesähelteillä sopivan viileinä ja terassilla on kuumallakin säällä miellyttävää oleskella pitkiä aikoja.

Kaihdinmaailman valikoimasta löydät laadukkaat premium-tason Markilux-pergolamarkiisit ja KE Outdoor Designin -pergolat ja paviljongit, jotka henkivät italialaista designia ja laatua. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Pyydä tarjous
Tuotekortit (.pdf)
Markilux pergola patio terassille parvekkeelle
Markilux pergola terassille
KE Outdoor Design pergola
Tyylikäs valinta moderniin pihapiiriin.

Markilux – pergolamarkiisit

Kankaan tracfix-kiinnityksen ansiosta kangas pysyy tiiviisti paikallaan sivuohjainkiskossa, eikä pääse heilumaan tuulessa kuten perinteinen markiisi. Tämän ansiosta tuote on tukevampi ja kestää paremmin sään vaihteluita.

Yksittäisen pergolan maksimileveys voi olla jopa 6 metriä. Laajempi alue katetaan liittämällä runkoyksiköitä yhteen. Etukankainen pergolamarkiisi suojaa matalaltakin paistavalta auringolta tehden tilasta huonemaisen. Pergolamarkiisi voidaan varustaa myös runkoon integroitavalla screenkaihtimella, joka suojaa tuulelta, sateelta ja auringon paahteelta.

Pergolan säädettävän etutolpan ansiosta markiisin kaltevuutta voidaan säätää, ja tuote sopii myös paikkoihin, missä asennuskorkeus ei muuten olisi riittävä. Pergolamarkiisiin kangas menee suljettuna kokonaan markiisin sisällä. Lisävarusteena valaistus. Valittavana useita eri runkovärejä ja satoja upeita kankaita.

markilux.com
Megatrendejä ennakoiva designyritys Italiasta.

KE Outdoor Design – pergolat

Made in Italy on tae laadusta ja designista. KE ennakoi tulevaisuuden trendejä ja on synonyymi huippuosaamiselle: Yritys valmistaa ilmastotietoisia eli ilmastonmuutoksen huomioivia pergoloita sekä erilaisia rullascreeneja.  Tuotteissa yhdistyy kehittynyt teknologia, upea italialainen muotoiluosaaminen, taitava valmistus ja korkealaatuiset materiaalit. Tuotteet täyttävät vaativimmankin arkkitehdin ja suunnittelijan tarpeet. Jokainen tuote on suunniteltu ja valmistettu huolellisesti Italiassa. Upeita ratkaisuja erilaisiin julkisiin tai yksityisiin ympäristöihin ympärivuotiseen käyttöön.

KE Outdoorin pergoloissa yhdistyy tyylikäs muotoilu, innovatiivinen tekniikka ja omille mitoille räätälöidyt ratkaisut. Malli T 1 soveltuu asennettavaksi valmiin pergolarakenteen alapuolelle sade- ja aurinkosuojaksi. Kangas kulkee alumiinisen ohjauskiskon varassa. Rakenteen ansiosta pergolalla voidaan kattaa suuriakin alueita. Tuotteet valmistetaan mittatilauksena.

keoutdoordesign.com
Markilux pergola 110
Kepeä rakenne isojen tilojen kattamiseen

Markilux Pergola 110/210

Markiluxin kevytrakenteinen pergola on tyylikäs valinta moderniin pihapiiriin. Kankaan tracfix-kiinnityksen ansiosta kangas pysyy tiiviisti paikallaan sivuohjainkiskossa, ja kestää hyvin sään vaihteluita. Yksittäisen pergolan maksimileveys voi olla jopa 6 metriä. Laajempi alue katetaan liittämällä runkoyksiköitä yhteen.

Etukankaalla varustettu pergolamarkiisi suojaa matalaltakin paistavalta auringolta tehden tilasta huonemaisen. Lisävarusteena on saatavilla myös runkoon integroitava screenkaihdin, joka suojaa tuulelta, sateelta ja auringon paahteelta.

Säädettävän etutolpan ansiosta markiisin kaltevuutta voidaan säätää, ja tuote sopii myös paikkoihin, missä asennuskorkeus ei muuten olisi riittävä. Pergolamarkiisiin kangas menee suljettuna kokonaan markiisin sisällä. Lisävarusteena valaistus. Valittavana useita eri runkovärejä ja satoja upeita kankaita.

Pyydä tarjous
Tuotekortit (.pdf)
Markilux Pergola Compact Espoo Vantaa Tampere Jyväskylä Helsinki
Kevytrakenteinen pergola moderniin pihapiiriin

Markilux Pergola Compact

Tämä kevytrakenteinen pergola sopii erinomaisesti moderniin pihapiiriin. Maksimileveys voi olla jopa 6 metriä.

Compactin kangas on tiiviisti paikallaan sivukiskossa tracfix-menetelmällä ja kestää siten hyvin tuulta ja sään vaihteluita. Voit valita markiisiin etukankaan, joka suojaa matalalta paistavalta auringolta ja tekee tilasta huonemaisen. Runkoon voi kiinnittää myös screenkaihtimia, jotka suojaavat tuulelta, sateelta ja auringon paahteelta.

Pyydä tarjous
Markilux Pergola Strech
Kaltevuusvaatimus on ainoastaan 5 astetta

Markilux Pergola Strech

Markiiisit asennetaan aina kalteviksi, jotta sadevesi ei pääse kertymään markiisikankaan päälle. Stretch-mallin kaltevuusvaatimus on ainoastaan 5 astetta, ja ne voidaankin asentaa myös mataliin rakennuksiin, joihin muut ratkaisut eivät olisi sopivia. Maksimileveys on 7 metriä.

Kankaat tässä mallissa ovat palosuojattuja ja kun ne suljetaan, ne laskostuvat seinän viereen kangasprofiilin alle. Kankaissa on monta värivaihtoehtoa.Tunnelmaa ja viihtyvyyttä voi lisätä stretchiin liitettävällä valaistuksella ja lämmittimillä. markilux pergola stretchiin on markkinoiden aatelia!

Pyydä tarjous
KE Outdoor Design Kedry Prime pergola
Alumiininen sälekatto tarjoaa tehokasta suojaa

KE Outdoor Design: Kedry Prime Pergola

Kedry-pergolassa yhdistyy tyylikäs muotoilu, innovatiivinen tekniikka ja omille mitoille räätälöidyt ratkaisut. Alumiinirakenteinen pergola voidaan asentaa seinää vasten tai vapaasti seisovaksi kokonaisuudeksi. Moduuleja yhdistämällä katetun tilan kokoa voidaan kasvattaa.

Alumiininen sälekatto avautuu ja sulkeutuu säätilanteen ja tarpeen mukaan kestäen myös kevyen lumikuorman. Pergolarakenteeseen on mahdollista integroida lasiset tai rullautuvat sivuseinät sekä äänentoisto, led-valaistus ja lämmitys. Kedryn innovatiivisen kattomekanismin sekä erilaisten lisätarvikkeiden avulla terassistasi saadaan talveksi puolilämmin tila.

Pyydä tarjous
Tuotekortit (.pdf)
Kedry Skylife pergola
Alumiinikatto voidaan yhdellä liikkeellä avata ja sulkea

KE Outdoor Design: Kedry Skylife

KE:n tuotteissa yhdistyy kehittynyt teknologia, upea italialainen muotoiluosaaminen ja korkealuokkaiset materiaalit. Maksimileveys on 4,5 m.

Skylife -pergolassa alumiinikatto voidaan yhdellä liikkeellä avata ja sulkea. Led-valoilla täydennettynä pergolaa voi käyttää pitkälle syksyyn!

Pyydä tarjous