Kuinka pitää kaihtimet puhtaina ja hyvässä kunnossa

Kaihdinmaailma on arvostettu suomalainen yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia ikkunaverhoiluratkaisuja niin asuin- kuin liikeasiakkaille. Yli 20 vuoden kokemuksella alalta yrityksemme on saavuttanut vankan maineen innovatiivisten ja mukautettavien ratkaisujen toimittajana asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Asennus ja säännöllinen huolto

Kaihdinmaailma suosittelee asentamaan ja huoltamaan kaihtimet ammattilaisen avulla. Oikein toteutettu asennus varmistaa, että kaihtimet toimivat moitteettomasti ja kestävät pitkään. Ammattilainen osaa myös antaa arvokkaita vinkkejä kaihtimien puhdistukseen ja ylläpitoon. Yhteistyössämme varmistamme, että saat parasta laatua joka vaiheessa.

On tärkeää pitää kaihtimet hyvässä kunnossa, jotta ne säilyvät toimivina ja kauniina pidempään. Säännöllinen huolto auttaa ehkäisemään pölyn, lian ja muiden epäpuhtauksien kertymistä kaihtimiin. Useimmiten pöly ja lika voidaan poistaa helposti käyttämällä pehmeää liinaa tai harjaa. Vältä kuitenkin voimakasta hankausta, jotta et vahingoita kaihtimia.

Rullaverhojen puhdistaminen

Rullaverhojen säännöllinen puhdistaminen auttaa ne pysymään siisteinä ja hyväkuntoisina. Suosittelemme ensin ravistamaan rullaverhoja varovasti poistaaksesi isomman pölyn ja roskat. Sen jälkeen voit käyttää pehmeää harjaa tai imuria varovasti puhdistaaksesi verhojen pinnan sekä säätölaitteen molemmat puolet. Vaikeammin irtoava lika voidaan poistaa kostealla liinalla tai sienellä, mutta varmista ennen tätä, että kangas ja materiaali kestävät kosteutta.

Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää rullaverhojen ketjuun tai kiskoihin. Pidä ketju puhdistettuna ja voitele säännöllisesti, jotta sen toiminta säilyy sujuvana. Varmista myös, että kaihdinten kiinnitys on tukeva ja kiskot ovat puhtaat. Näin voit nauttia rullaverhojesi kauniista ulkonäöstä pitkään ja samalla estää mahdollisia vahinkoja.

Yhteistyössä Kaihdinmaailma kanssa voit olla varma, että kaihtimesi pysyvät puhtaina ja hyvässä kunnossa. Tarjoamme laajan valikoiman kaihtimia ja rullaverhoja eri väreissä ja malleissa, jotta voit valita juuri sinulle sopivat ratkaisut. Hankkimalla laadukkaat kaihtimet ja huolehtimalla niiden säännöllisestä huollosta, voit nauttia kauniista ikkunaverhoilusta vuosiksi eteenpäin.

Jaa somessa!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä?