tamar-logo
Kaikki terassille

Kokemusta yli 40 vuoden perinteellä

Tamar-markiisi on tuttu näky suomalaisten kotien pihapiirissä ja liikehuoneistojen ikkunoista jo 1970-luvulta lähtien. Tamar-tuotteet ja markiisit on suunniteltu kestämään Pohjolan vaativia olosuhteita. Kaikki myymämme markiisit tulevat Norjasta, missä ilmasto vastaa Suomen olosuhteita.

Markiisikankaana Tamar käyttää ainoana suomalaisvalmistajana Swelan valmistamia kankaita. Swelan Sunvas ja Sunsilk -kankaiden materiaali on laadukasta polyesteria, tavallisesti markiiseissa käytetyn akryylin sijaan. Polyesterin käyttö kankaassa tuo helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä käyttäjälle.
Swelan markiisikankaat ovat omaa luokkaansa, olipa kysymys sitten kankaan puhtaana pysymisestä, valonkestosta tai aurinkosuojausominaisuuksista.

Tamar välittää ympäristöstä. Ensinnäkin laadukas markiisi kestää pitkään, mutta jopa vuosikausia kestäneen käytön jälkeen Tamar-markiisin kangas voidaan vaihtaa, minkä ansiosta markiisi on kuin uusi. 

Jälleenmyyjämme tuntevat tuotteemme läpikotaisin ja huolehtivat tuotteiden ammattitaitoisesta asentamisesta myös kaikkein vaativimpiin asennuspaikkoihin. Lisäksi markiiseihin on saatavilla myös useita asennusta helpottavia tarvikkeita, joiden ansioista markiisi voidaan asentaa kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Tamar ja Kaihdinmaailma – Nykyaikaisen asumisen ammattilaisilta saat enemmän

Kun haluat hyödyntää uusinta tekniikkaa ja laadukkaimpia materiaaleja, niin Tamar-tuotteet ja -markiisi on Sinun valintasi. Ota yhteyttä Kaihdinmaailmaan jo tänään ja tilaa itsellesi upeat Tamar-tuotteet helposti ja nopeasti!

Tilaa ilmainen mittakäynti tai pyydä tarjous!

Vastaamme kaikkiin sähköisiin yhteydenottoihin 48 tunnin sisällä

  Voit myös soittaa meille!
  Vantaa Puh. 044 988 5599 | Tampere Puh. 010 292 2401 | Jyväskylä Puh. 050 355 9950

  Aihe * Mittapalvelu-käyntiTarjouspyyntöMuu asia

  Etunimi *

  Sukunimi *

  Puhelinumero *

  Sähköposti *


  Lyhyt kuvaus ja kuvat kohteesta *

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä: PK-seudultaTampereeltaJyväskylästä

  YHTEISTYÖKUMPPANIMME