Älykäs All-In-One
turvajärjestelmä.

Karkoita tunkeilijat pois ennen kuin
he ovat edes päässeet sisälle

somfy-turvajärjestelmä
hdnight

HD tasoinen kamera
yökuvauksella
ja IR-valolla

bell

Tehokas
sisäänrakennettu
90+dB sireeni

alarm-mark

Halyttää ilman
viivettä suoraan
älylaitteeseesi

plusoneicon

Yhteensopiva
muiden Somfy-
tuotteiden kanssa

Helposti asennettava, ilman ylimääräistä säätöä

Sijoita Somfy One haluamaasi paikkaan ja kytke se kiinni. Helppokäyttöisen aplikaation avulla ja muutamalla klikkauksella Somfy One on asennettu ja valmis käyttöä varten.

Somfy One – Hälytysjärjestelmä, HD-valvontakamera ja sireeni yhdessä paketissa.

Somfy One -järjestelmässä sinulla on kerralla kaikki, mitä turvallisuuden osalta tarvitset. Ja se on aika kätevää. Somfy One on täysin itsenäinen järjestelmä. Asennat sen vain strategiseen paikkaan ja aktivoit Somfy Protect -sovelluksella, ja asia on selvä!

Heti kun kamera havaitsee liikettä, hälytys laukeaa ja saat viestin älypuhelimeesi. Voit katsella kuvia reaaliaikaisesti ja kelata 10 sekuntia takaisin.

Sireenin ääni toimii pelotteena. Mutta voit aina lähettää hälytyksen heti myös poliisille. Entä jos sinuun ei saada yhteyttä? Ei hätää. Voit lisätä sovellukseen useita ihmisiä, jotka saavat viestin epäilyttävistä tapahtumista, jotta he voivat ryhtyä välittömiin toimenpiteisiin. Voit myös kytkeä sireenin pois päältä sovelluksen avulla.

Entä jos sinulla on lemmikkejä? Voit määritellä Somfy Onen niin, ettei kamera reagoi, jos oma lemmikkisi kulkee objektiivin ohi.

Arvostatko yksityisyyttäsi? Somfy One ottaa sen huomioon, sillä heti kun astut huoneeseen, kameran suljinkansi sulkeutuu. Siten kukaan ei näe mitä on tekeillä. Somfy One on helposti laajennettavissa muilla Somfy Protect -lisävarusteilla, kuten ikkuna- ja ovianturilla.

Tilaa mittakäynti tai pyydä tarjous!

Voit myös soittaa meille - Vantaa Puh. 044 988 5599 | Tampere Puh. 010 292 2401

Aihe * Mittapalvelu-käyntiTarjouspyyntöMuu asia

Etunimi *

Sukunimi *

Puhelinumero *

Sähköposti *


Lyhyt kuvaus ja kuvat kohteesta *

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä: PK-seudultaTampereelta

YHTEISTYÖKUMPPANIMME