Sälekaihtimien asennus – askel askeleelta ohjeet onnistuneeseen asennukseen

Kaihdinmaailma haluaa tarjota asiakkailleen korkealaatuisia ikkunaverhoiluratkaisuja, jotka täyttävät sekä asuin- että liikeasiakkaiden tarpeet. Yksi suosituimmista tuotteistamme on sälekaihtimet, jotka tarjoavat sekä käytännöllisyyttä että tyylikkään ulkonäön. Jotta voit hyötyä täysimääräisesti sälekaihtimista, oikea asennus on ensiarvoisen tärkeää. Tässä artikkelissa tarjoamme sinulle askel askeleelta ohjeet onnistuneeseen sälekaihtimien asennukseen.

1. Varmista oikea mittaus

Ennen sälekaihtimien asennusta on tärkeää mitata ikkunan koko tarkasti. Tarkista, että mittaus on tehty sekä ikkunan leveyden että korkeuden osalta. Kaihdinmaailman ammattitaitoiset asiantuntijat voivat auttaa sinua tekemään oikean mittauksen tarvittaessa. Kun mittaus on valmis, varmista että sälekaihtimet ovat oikean pituiset ja leveydeltään sopivat ikkunaasi. Huomaa, että erityisesti vanhoissa taloissa ikkunat voivat olla vinoja tai hieman erilaisia mittasuhteiltaan, joten on tärkeää ottaa huomioon myös nämä seikat sälekaihtimien asennusta suunnitellessa.

2. Tarkista ja valmistele asennuspaikka

Ennen sälekaihtimien asennusta tarkista, että ikkunan ympäristö on puhdas ja vapaa esteistä. Puhdista ikkunalauta ja tarkista, ettei ikkunapokassa ole teräviä reunoja tai kolhuja, jotka voivat vahingoittaa sälekaihtimien pintaa. Varmista, että asennusalueella on myös riittävästi tilaa sälekaihtimien hallintamekanismin toiminnalle. Mikäli epäilet tai tarvitset apua asennuspaikan valmistelussa, ota yhteyttä Kaihdinmaailmaan, ja ammattilaisemme auttavat sinua mielellään.

3. Asenna sälekaihtimet huolellisesti

Kun olet tehnyt tarvittavat valmistelut, on aika aloittaa sälekaihtimien asennus. Aloita asennus kiinnittämällä kaihtimet ikkunapokaan ruuveilla. Varmista, että ruuvit ovat tarpeeksi pitkiä ja sopivan kokoisia tukevan kiinnityksen varmistamiseksi. Kiinnitä ensin kiskot pokaan aukkojen mukaan ja varmista, että ne ovat suorassa. Kun kiskot ovat kiinnitetty, nosta säleet kannattimille kiskoihin ja tarkista, että kaihtimet liikkuvat sujuvasti ja ovat tasaisesti asennetut. Lopuksi, kiinnitä sälekaihtimien säätönaru tumppien avulla ja varmista, että säätö toimii moitteettomasti.

Kaihdinmaailma haluaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä sälekaihtimiin ja niiden asennukseen. Vaikka sälekaihtimien asennus ei välttämättä ole vaikeaa, suosittelemme aina ammattitaitoisen asentajan käyttöä, jotta varmistat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ota yhteyttä Kaihdinmaailmaan, ja asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan, mitkä sälekaihtimet sopivat parhaiten tarpeisiisi sekä hoitavat asennuksen puolestasi.

Jaa somessa!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä?