Tamar Logo
Pidennä terassikautta ja pidä terassi puhtaana kaikkina vuodenaikoina

Tamar XL-sääsuoja soveltuu suurienkin terassien suojaksi

Tamar XL-sääsuoja asennetaan terassin seiniksi tai grillikatoksen ikkuna-aukkoihin tai parvekkeelle korvaamaan lasitusta. Tamar XL-sääsuojan ansiosta terassi ja terassikalusteet pysyvät siistinä ja käyttökuntoisina ympäri vuoden.

Lujarakenteinen Tamar XL-sääsuoja soveltuu suurienkin terassien suojaksi. Tamar XL-sääsuoja valmistetaan screenkankaasta ja kankaan värin voi valita ympäristöön sopivaksi. Läpinäkyvä screenkangas ei sulje näköalaa, joten oleilu terassilla on mukavaa myös tuulisella ja sateisella säällä antaen kuitenkin haluttua yksityisyyttä terassille.

Tuotekortit (.pdf)
Tampere Helsinki Espoo Vantaa
Tamar XL-sääsuoja
Tamar XL-sääsuoja terassille
Lujarakenteinen Tamar XL-sääsuoja

Sääsuoja on helppo kiinnittää joko seinään tai kattoon

Sääsuojan mekaaniset osat ovat pulverimaalattua alumiinia. Vakioprofiilin lisäksi sääsuojaan voi valita Sunset-alumiiniprofiilin, jonka ansiosta kaihdin voidaan lukita kiinni esimerkiksi kaiteeseen tai terassin lattiaan. Varmatoiminen ja helppokäyttöinen säätömekanismi takaa sääsuojan toimivuuden kaikkina vuodenaikoina. Säätömekanismin saa halutessaan myös moottorikäyttöisenä. Kun sääsuojaa ei tarvita, se nostetaan ylös osittain tai kokonaan.

Mittojen mukaan valmistettu sääsuoja on helppo asentaa itse, mutta halutessaan sääsuojat saa myös valmiiksi asennettuina. Kysy lisää myyjiltämme.