MAY-AURINKOVARJOT

Suojaa auringolta

MAY AURINKOVARJOT TULOSSA PIAN!

May-malliston aurinkovarjoilla laatua ja tyylikkyyttä terassille!

Tuoteperheemme kestävimmät varjot ovat omiaan suurille terasseille, joille ne voidaan asentaa pysyvästi – näyttävä aurinkovarjo, joka taatusti houkuttelee tutustumaan terassin tarjontaan! May –malliston aurinkovarjoissa on sisäänrakennettu johdotus terassilämmittimiä ja/tai valoja varten, joiden avulla terassikausi pitenee huomattavasti.

MAY Schirm-Systeme on valmistanut aurinkovarjoja vuodesta 1983 saakka. Tämä alansa edelläkävijä ja asiantuntija on erikoistunut varsinkin ammattikäyttöön tarkotettuihin varjoratkaisuihin, mutta ne sopivat erinomaisesti myös kotipihoille.

Asiantuntijoidemme avulla löydät erinomaisen suojan yrityksesi terassille. Tuotteemme soveltuvat esimerkiksi ravintolaan, kahvilaan, puutarhaan ja muualle. Käyttötavat ovat lähes rajattomat, sillä tarvittaessa aurinkovarjo tehdään mittatilaustyönä juuri Sinulle sopivaksi, juuri Sinun mitoillasi.

Valikoimamme aurinkovarjojen koot vaihtelevat 2,25m2 ja 76m2 välillä, joten vaihtoehtoja on runsaasti. Tuotteemme suojaa sinua ja asiakkaitasi auringolta, sateelta ja tarvittaessa jopa lumelta. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu rankempiin olosuhteisiin soveltuvat Albatros-varjot, mitä voi käyttää myös talviterasseilla ja kovilla puhureilla. – näihin varjoihin voi asentaa valot, lämmittimet ja äänentoistojärjestelmän. Kysy tarjous ylellisistä Albatros-varjoistamme!

TILAA ILMAINEN MITTAKÄYNTI TAI PYYDÄ TARJOUS

Vastaamme kaikkiin sähköisiin yhteydenottoihin 48 tunnin sisällä.

SAATAVANA MYÖS AJASTUKSELLA, KAUKOSÄÄTÖISENÄ JA SÄÄAUTOMATIIKALLA

Ikkunamarkiisin ohjaukseen on saatavilla useita eri tasoja perinteisestä kauko-ohjaimesta aurinko-, tuuli-, sade-, ja ajastusautomatiikkaan asti.

Lue lisää: Somfy markiisi automatiikka

somfy-kaukosäädin

OTA YHTEYTTÄ

  Voit myös soittaa meille!
  Vantaa Puh. 044 988 5599 | Tampere Puh. 010 292 2401 | Jyväskylä Puh. 050 355 9950

  Aihe * Mittapalvelu-käyntiTarjouspyyntöMuu asia

  Etunimi *

  Sukunimi *

  Puhelinumero *

  Sähköposti *


  Lyhyt kuvaus ja kuvat kohteesta *

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä: PK-seudultaTampereeltaJyväskylästä