luxaflex-logo
Kaihtimet laatutyönä

Luxaflex®-kaihtimet suojaavat kotiasi kauniilla tavalla

Rullaverhot, sälekaihtimet vai lamelliverhot? Kaihdinkaupoilla törmää monenlaisiin vaihtoehtoihin, mutta minkä niistä valitsisi omaan kotiin?
Olipa valintasi sitten mikä tahansa, Luxaflexin valikoimista löydät ne kaikki näyttävinä ratkaisuina ja elämää kestävillä materiaaleilla.

Mittatilaustyönä käsin tehdyt Luxaflex®-tuotteet tuovat huoneisiin eloa ja ne täyttävät kotisi pehmeällä luonnonvalolla, eristäen kuumuutta ja kylmyyttä. Näyttävät ja tyylikkäät materiaalit, innovatiiviset käyttöideat ja tuotteiden laatu varmistavat, että tiedät aina tehneesi juuri oikean kotiisi ja tyyliisi sopivan valinnan valitessasi Luxaflex®-kaihtimet.

Luxaflex® tarjoaa myös laajan valikoiman innovatiivisia nostojärjestelmiä, jotka ovat helppokäyttöisiä ja lapsiturvallisia. Valintasi voit tehdä, palkintoja voittaneista tuotevalikoimasta. SmartCord®- ja LiteRise®-järjestelmistä aina moottorikäyttöisiin järjestelmiin.

Luxaflex®-asiantuntijat Kaihdinmaailmassa vastaavat kaikkiin kysymyksiisi tuotteista ja antavat tarvittaessa neuvoja oikeiden kaihtimien valintaan. Tulemme myös halutessasi kotiisi arvioimaan ikkunasi ja huoneesi, mittaamme kaiken ammattitaitoisesti veloituksetta ja huolehdimme tuotteiden stressittömästä asennuksesta (lisäpalvelu). 

Voit myös vierailla Luxaflex® Showroomissa Kaihdinmaailman myymälöissä Vantaalla ja Tampereella. Showroomissa voit selailla esitteitä, tunnustella materiaalivalikoimaa ja saat ensiluokkaista asiantuntija-apua tarpeisiisi.

Luxaflex® ja Kaihdinmaailma –
Nykyaikaisen asumisen ammattilaisilta
saat enemmän

Kun haluat kotiisi tyylikkäimpiä materiaaleja ja katseen vangitsevia värejä energiatehokkuutta unohtumatta, niin Luxaflex®-kaihtimet on Sinun valintasi. Luxaflex®-kaihtimet ovat tyylipuhtaita, yksinkertaisia ja turvallisia.
Ota yhteyttä Kaihdinmaailmaan jo tänään ja tilaa itsellesi upeat Luxaflex®-tuotteet helposti ja nopeasti! Tai vieraile Luxaflex® Showroomissa Kaihdinmaailman myymälöissä Vantaalla ja Tampereella.

Tilaa ilmainen mittakäynti tai pyydä tarjous!

Vastaamme kaikkiin sähköisiin yhteydenottoihin 48 tunnin sisällä

Voit myös soittaa meille - Vantaa Puh. 044 988 5599 | Tampere Puh. 010 292 2401

Aihe * Ilmainen mittapalvelu-käyntiTarjouspyyntöMuu asia

Etunimi *

Sukunimi *

Puhelinumero *

Sähköposti *


Lyhyt kuvaus ja kuvat kohteesta *

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä: PK-seudultaTampereelta

YHTEISTYÖKUMPPANIMME