1.1.2020

Kaihdinmaailma laajenee Jyväskylään

Kaihdinalan erikoisliike Kaihdinmaailma Oy:n toiminta kehittyy ja se palvelee jatkossa myös Jyväskylän alueella. Keski-Suomessa alan johtaviin yrityksiin lukeutuva Metsokaihdin on siirtynyt toimimaan Kaihdinmaailma-nimen alle. Kaihdinmaailmalla on toimipisteitä myös pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.

”Olemme tyytyväisiä, että alan kokenut yrittäjä Petri Maasola lähtee mukaan ketjun toimintaan ja samalla Kaihdinmaailma laajenee Keski-Suomeen”, toteaa toimitusjohtaja Matti Salminen.

”Kaihdinmaailma tunnetaan korkean laadusta lisäksi asiakaslähtöisestä, hyvästä palvelusta. Koska toimintatapamme kohtaavat, on Maasolan johtama Jyväskylän tiimi helppo toivottaa tervetulleeksi mukaan Kaihdinmaailmaan.”

Kaihdinmaailma on ensisijaisesti markkinointiyritys, jonka alla paikalliset yrittäjät toimivat itsenäisesti.

”Olemme tehneet yhteistyötä jo 15 vuoden ajan, joten kumppanuuden kehittyminen uudelle tasolle oli luonnollinen askel molemmille”, toteaa Petri Maasola, uuden Kaihdinmaailma Jyväskylän vetäjä.

”Nimi muuttuu liikkeen markiiseissa, mutta taustalla ovat edelleen samat yrittäjät ja arvot”, 30 vuotta alalla toiminut Maasola toteaa.

Metsokaihdin palvelee yksityistalouksien lisäksi lukuisia keskisuomalaisia julkisen sektorin ja rakennusalan toimijoita.

”Odotan innolla yhteistyötä alan johtavien tekijöiden kanssa. Yhteismarkkinoinnin kautta saamme varmasti uusia ideoita, hyötyjä ja kustannussäästöjä.”

Kaihdinmaailman liikkeissä on tarjolla alan parhaiden valmistajien tuotteita.  Valikoimissa on mm. sälekaihtimia, puusälekaihtimia, lamelleja, rullaverhoja, taiteovia, murtosuojia, terassilämmittimiä sekä erilaisia markiiseja ja verhoja.

Lähes kaikki tuotteet tehdään mittatilauksena, joten niin yksityis- kuin yritysasiakkaille tarjotaan myös mittaus- ja asennuspalvelut.

Tampereen liikkeen taustavoimana on Salmisen johtama Tampereen Markiisi Oy, joka on yksi Suomen suurimmista markiisien valmistajista. Pääkaupunkiseudun Kaihdinmaailman yrittäjänä toimii Kari Nenonen.

Kaihdinmaailma Jyväskylä Vantaa Espoo
Lisätietoa:

Matti Salminen
Kaihdinmaailma Oy, toimitusjohtaja
matti.salminen@kaihdinmaailma.fi
050 5588 482

Petri Maasola
Kaihdinmaailma, Jyväskylä
petri.maasola@kaihdinmaailma.fi
040 7045 470