Kaihdinmaailma ja Tampereen Markiisi mukana Kevätmessuilla 2019

Kevät starttaa isosti käyntiin Helsingin Messukeskuksessa 4.-7. huhtikuuta järjestettäviltä Kevätmessuilta. Kaihdinmaailman ja Tampereen Markiisin Kevätmessujen messuteemoina ovat monipuoliset terassiratkaisut sekä kodin aurinkosuojaus, jolla voi vaikuttaa sisälämpötilaan.

Suomalaisten terassien koko on kasvamaan päin. Kun pihan toiminnot, varustelutaso ja terassin katettava pinta-ala kasvaa, kasvaa myös sään aiheuttama rasitus terassituotteita kohtaan.

Isompia alueita kattaessa valinnoissa korostuu tuotteiden laatu, kestävyys ja helppo käytettävyys.
– Terassituotteet ovat entistä kovemmalla rasituksella sään vaihteluiden ja etenkin tuulen vaikutuksesta. Mittatilauksena tehty laadukas aurinkovarjo, markiisi ja pergola kestävät kovassakin käytössä hyvänä vuosia, kertoo Matti Salminen Tampereen Markiisista.

Yritys tuo messuille näytille mm. Amoflex-markiisirungon, puu ja kivipinnoille sopivan Tamar Polaris-terassimarkiisiin sekä markilux-pergolaan, jolla voi kattaa isommatkin terassit.

Kaikki messuilla esillä olevat tuotteet myydään messujen päätteeksi messuhintaan.
Tule katsomaan messutarjouksemme ja nappaa messutuotteet kotiisi!

Mekaaninen suojaus on ekologinen valinta

Terassituotteiden lisäksi tärkeä messuteema on kodin aurinkosuojaus. Viime kesän porottava paahde on tuoreessa muistissa, ja uusi kesä edessä.

Mekaaniset aurinkosuojaustuotteet estävät lämpösäteiden pääsyä sisätiloihin vähentäen koneellisen jäähdytyksen tarvetta.
Ikkunamarkiisit, kaihtimet ja erilaiset terassin sää- ja aurinkosuojat ovat fiksu ja ekologinen valinta kodin sisätilan lämmönsäätelyyn myös ilmastonmuutoksen näkökulmasta, muistuttaa Salminen.

Kodin aurinkosuojaustuotteista messuilla on esillä pystylamelli- ja parvekekaihtimet sekä screen-rullakaihtimet. Messuilla jaettava tuotekuvasto ja Tamar.fi verkkosivusto esittelee valikoimaa laajemmin.

Upeita messutarjouksia

Kevätmessut ovat maan suurin piha- ja puutarha-alan tapahtuma. – Kevätmessujen ajankohta on täydellinen tulevan kesän hankintojen kannalta. Meillä on hyvät messutarjoukset ja toivomme, että asiakkaat ottavat niistä hyödyn irti. Kun teet tilauksen ajoissa, tuotteet ehtivät vielä kevään juhliin, Matti Salminen lupaa.

Tänä vuonna tuotteita on esillä myös Terassi Median osastolla 6 f 2, minne kootaan Amoflex- runkokokonaisuus markiiseineen. Osasto esittelee malliparvekkeita Neljä vuodenaikaa -teemalla.