Kaihdinmaailma Vantaa 35 vuotta!
35v synttärikampanja!

Synttärikampanja!

Kaihdinmaailmassa juhlitaan 35-vuotiasta Vantaan myymälää.

Kampanja on päättynyt!

Osta moottorikäyttöinen aurinkosuojaustuote Kaihdinmaailmasta, niin saat kotiautomaation kaupan päälle.

Ostaessasi maaliskuun aikana Kaihdinmaailmasta moottoroidun verhon, kaihtimet tai markiisin, saat kaupan päälle Somfy TaHoma® Switch -älykotiboxin (arvo 199,00 €).

Saatavilla reilu, mutta rajoitettu erä kampanjatuotetta. Toimi nopeasti ja aloita oman älykotisi rakentaminen. Somfy TaHoma® Switch -älykotijärjestelmän avulla pystyt ohjaamaan ja ottamaan haltuun kotisi moottoroituja aurinkosuojausratkaisuja, kuten esimerkiksi markiiseja, rullaverhoja ja kaihtimia. Samaan Somfy TaHoma® Switch -järjelmään saat yhdistettyä myös kodin valaisimien ohjauksen sekä monen valmistajan Smart Home -tuotteita. Näppärää, eikö?

Mukana synttärihumussa ovat kaikki Kaihdinmaailman myymälät.

Kampanja-aika 1.-31.3.2022. Ostamiesi tuotteiden asennus voidaan tehdä myös kampanja-ajan jälkeen sovitusti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lähimpään Kaihdinmaailma myymälääsi tai pyydä tarjous!
Pyydä tarjous
Somfy Kaihdinmaailma
Jäiköhän kotiin valot päälle? Nostinkohan markiisin ylös? Tuttuja ajatuksia kodin ulkopuolella?

Somfy TaHoma® Switch -älykotiratkaisulla ohjaat kotisi moottoroituja aurinkosuojatuotteita…

Enää ei tarvitse murehtia kodin ulkopuolella ollessasi, että jäikö keittiönvalot päälle ja muistitko nostaa markiisin ylös? Somfyn Tahoma sovelluksen avulla voit tarkistaa tilanteen nopeasti ja toimia – sammuttaa valot ja ajaa markiisin ylös, olit sitten missä tahansa.

Haluaisitko ohjata kotisi älylaitteita ääniohjauksella? Somfy TaHoma® Switch -järjestelmä voidaan liittää Apple HomeKit:iin, Amazon Alexaan, Google Assistantiin sekä IFTTT:hen.

Keskitä ja komenna kätevästi

Pelkkä älykkään kaukosäätimen tai sovelluksen klikkaus sulkee kaikki älykodin laitteet, kuten kaihtimet ja valot lähtiessäsi kotoa joka aamu.

Avaa ne taas, kun palaat kotiin.

Älykotia voi ohjata kolmella tavalla.

1. Tahoma switch Smart -boxista
Käynnistä päivittäiset mielirutiinisi yhdellä kosketuksella käyttäen 2 yksilöityä tapahtuman käynnistyspainiketta.

2. TaHoma-sovellus
Ohjaa älykotijärjestelmääsi älypuhelimella kotoa tai muualta. Ajan ohjelmointitoiminnon tai anturin ansiosta voit ohjata sitä myös ajattelematta koko asiaa.

3. Voice Assistant
Ohjaa älykodin tuotteita yhteensopivalla ääniavustimella.

Paranna energiatehokkuutta

Ohjelmoi sähkökäyttöiset sälerullaimet ja kaihtimet reagoimaan ulkona vallitseviin oloihin.

Heti kun lämpötila kesällä nousee yli 25 °C:n, sälerullaimet tai kaihtimet sulkeutuvat automaattisesti, kun yhdistät aurinkosuojaustuotteeseesi yhteensopivan aurinko- ja lämpötila-anturin. Huonekalut, lemmikit ja kasvit ovat suojassa auringon säteiltä ja koti pysyy viileänä. Voit myös viivyttää ilmastoinnin käynnistymistarvetta.

Talvella aurinko toimii lisälämmönlähteenä. Sähkökäyttöiset sälerullaimet ja kaihtimet avautuvat päästäen auringon lämpöä sisään ja sulkeutuvat auringon laskiessa pitämään lämmön sisällä.

Suojaa kotisi

Kun olet poissa, saat kaiken näyttämään siltä kuin olisit kotona. Paikallaolon simulointitoiminto avaa sälerullaimet automaattisesti kuten joka aamu. Yöllä ne sulkeutuvat ja valot syttyvät tavalliseen tapaan, ja näyttää siltä kuin olisit yhä paikalla. Kotisi pysyy turvassa.

Somfy TaHoma® Switch